20120531

Valkea kesäkranssini

Meillä oli vielä toukokuun alussa niin sanottu joulukranssi ulko-ovessa. Tämä siksi, että mielestäni se ei ollut kovin jouluinen, ehkä vaan hieman talvinen. Ja myös siksi, että vanhat ovikyltit tai muut eivät oikein innostaneet. No otin sen kuitenkin pois, koska olihan jo melkein kesä. Koitin vanhaa kylttiä, mutta ei... Sitten ovi oli tyhjillään. Missään ei osunut mitään kiehtovaa silmään, enkä halunnut ostaa jotain ihan kivaa, jotta sitten ostaisin aina uuden vähän paremman.

Päädyin sitten tekemään itse. Tähän tekeleeseen ei ole erikseen ostettu kuin itse kranssi Tiimarista. Ajattelin, että vaikka sitten löytäisin myöhemmin jonkun minkä todella oveeni haluan, niin tätä valkoista kranssia voi tuunailla myöhemmin monin eri tavoin. Harmi vain, että maalia ei saanut kulutettua. sillä valkoisen maalin alla oleva pinta oli myös vaalea. Ehkä sudin myöhemmin jotain tummempaa maalia sinne sun tänne, jotta saan kuluneen efektin, tai sitten en.


Valkoinen sydän on tehty itse suolataikinasta. Ohje on eräästä kirjasta, jonka ostin joku aika sitten. Kirjoittelen siitä ja näistä suolataikinasydämistä myöhemmin. Ohje oli helppo ja nopea. Ainoastaan kuvioiden kuivattamiseen kului aikaa. Sopivaa kangasta löytyi kotoa ja tuollaista narua on löydyttävä aina, yllättävän monikäyttöistä ja tietenkin kivan näköistä! Kuvasta puuttuu tussi jolla kirjoitin tekstin sydämeen.


Sopiva pala kangasta rusetille ja narulla kiinni kranssiin. Teksti sydämeen ja narulla roikkumaan. Eipä mennyt kovin montaa minuuttia, kun kranssi oli valmis. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen. Kuvia katsellessa mietin, että olisihan tuon sydämen voinut jättää tyhjäksi tai siihen kirjoittaa esim. ovemme numeron. No mutta tällä mennään ainakin tovi.

Raikastaa kivasti kerrostalon synkkää puuovea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti