20120626

Kurkistus olohuoneeseen

Pakkohan tänne blogiin on vihdoin jotain huonettakin paljastaa. Tuntuu vaan, että paikat pitäisi olla tip top, jotta kuvia voisi ottaa. Se taas tällä hetkellä tuntuu olevan liian aikaa vievää projekti, että viimeistelisi tyynyjen pöyhinnät ja kääntelisi tavarat juuri oikeaan asentoon, tai edes siirtäisi vaunun kopan kuvasta tai muuta vastaavaa. Kunhan nyt ehtii edes kuvan napsaisemaan. No mutta tässä nyt ensi alkuun hieman olohuoneesta, siitä osasta, missä juuri kuvaushetkellä ei ollut mitään ylimääräistä ja tyynytkin sinne päin, jostainhan on pakko aloittaa! Ja nuo pellavatyynyt, vaikka kuinka ihania ovatkin, niin rypyssähän nuo aina ovat. Ainakin meillä. =)


Olen häslännyt viime aikoina olohuoneen sohvakaluston kimpussa tyynyjen, vilttien ja taulujen osalta. Jotain uudistusta se on kaivannut, mutta nyt olen kohtalaisen tyytyväinen. Mutta ainahan on jotain hiottavaa, lisättävää ym. kun jotain kaunista ihanaa osuu kohdalle! =)


Kuvassa näkyvät vanha tonkka, lamppu ja käsinojan tarjotinkin ovat uusia löytöjä, joihin olen oikein tyytyväinen. Lamppua ja tarjotinta etsiskelin tovin, ennen kuin löysin haluamani. Kerrankin jaksoin etsiä, enkä vain tyytynyt johonkin, mikä on itselleni paha tapa, sillä mottoni voisi olla " kaikki mulle heti nyt", vaikka en näin järjellä ajattelisikaan. =) Ihana vanha tonkka vain tuli vastaan ja tiesin, että se on pakko saada!


Koiramme koipikin pääsi kuvaan. Ulkona sataa sataa ropisee kuurottain, oikein kesäkuun kelit. Ehkä helle hellii heinäkuussa. Peukut pystyyn!

Nyt kokoamaan makuuhuoneen uutta lipastoa. Pientä muutosta luvassa, saa nähdä millä mielillä olen kun on pystyssä parempi vai huonompi. Itse lipasto taatusti parempi, mutta koko mietityttää... Hmm... saas nähdä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti