20120625

Sydämiä ja tähti

Hui kun taas on aika vierähtänyt!
Kädet täynnä pienen vauvan kanssa, niin ei juuri muulle jää aikaa. Mutta ihanaahan tuo vauva-aika on, kyllä sitä sitten taas ehtii. Toinen juttu on, että i Padilla, jolla yleensä nettiä ja blogeja selailen, ei pysty blogia päivittämään. Tänne koneelle siis pitää oikein erikseen tulla...

No mutta asiaan, eli pehmosydämiin ja vähän -tähtiinkin. Meidän lähikirppiksellä, omalla lempikirppikselläni, josta saa vuokrata viikko hintaan paikan, on joku taitava vuokrannut jo pitkään samaa paikkaa ja myy siellä muun muuassa itse tekemiään pehmosydämiä ja -tähtiä narun kanssa, magneetteina ja nyt löysin myös ketjuina. Yleensä en koskaan selviä kyseisen paikan/pöydän mikä lie ohi ilman, että ostan vähintään yhden kotiin viemisiksi. Ne ovat vaan mielestäni niin kauniita ja aina löytyy joku vähän erilainen ihanuus. No nyt sitten hamstrasin oikein kunnolla, koska en pystynyt päättämään minkä ottaisin. Nyt tästä kerrasta on jo tovi ja nyt tietäisin, minkä olisin voinut jättää ostamatta, mutta minkäs mahtaa.


 Tämä yllä oleva sydänketju on oikeasti harmaa, eikä farkunsininen niin kuin kuvassa, sille ei ole löytynyt toistaiseksi paikkaa, mutta hieno se on silti.


Nämä beiget yksilöt pääsivät vauvan huoneeseen. M -kirjaimet ajattelin päällystää pitsillä, jotta ketjussa olisi pelkkä O, jolla tytön nimi alkaa. Lisäksi mukaan lähti toinen numerolla varustettu tähti, marjapuuronpunainen, joka päätyi vauvan turvakaukaloa koristamaan.

Vaikka nämä ovat mielestäni kuinka ihania tahansa, tunnen aina pienen piston kun näitä ostelen, sillä kyllähän näitä itsekkin osaisi tehdä, jos vaan viitsisi/ehtisi.
Ja uskoisin, että jos alkuun pääsisi, siihen voisi tulla jopa himo!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti