20120811

Ihan lomalla

Onpas aika vierähtänyt... Mieheni on ollut viimeiset neljä viikoa kesälomalla ja näköjään itsekin olin samalla äitiyslomalaisen arjesta lomalla. Näin ollen ei kotikonetta ole tullut avattua kertaakaan (hermoja raastavan hidas)! Nettiä selailtiin iPadilla ja sen kanssa bloggailu ei valitettavasti onnistu. Nyt ollaan vielä mökillä, mutta eilen löydettiin tällainen sovellus, jolla voi iPadilla bloggeria käyttää. Sovellus on tarkoitettu iPhonelle, mutta katsotaan nyt mitä tällä saan aikaiseksi. :)

Paljon ollaan loman aikana touhuttu: vähän matkusteltu, mm. ne asuntomessut, oltu mökillä, ährätty kotona, minä sisustellut, maalaillut ja kolunnut kirppareita ja putiikkeja ja mies golfannut. Ja tietenkin kaikki tämä pikkuisen ehdoilla ja aikataulussa. <3
Ja jos jotain pientä sisustukseen liittyvää vielä, niin tässä voisi olla uusi eteisaulamme jakkara. Edellinen puinen on toiminut koiran puruluuna, tämä saisi olla ehkä rauhassa. Pieni kun alkaa ryömimään, puutikut lattialla kuulostaa kovin pahalta.

Ja ei sillä, ettei tämä myös miellyttäisi kovin ulkonäöllään. ;)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti