20121019

Viirinauha

 
 
No johan se viikko taas vierähti. Miten nopeaa aika meneekään! No on täällä sentään eilen saatu yksi projekti kasaan, eli se ruokapöydän/tuolien maalaus. Kova urakka, kämppä sekaisin yli viikon, mutta kyllä se taisi kannattaa. En ole vielä ehtinyt keskittyä kunnolla ihailemaan, mutta kyllä se siltä vaikuttaa, että valkoinen ei voi mennä vikaan. :)
 
Näissä kuvissa taas sama vauvanhuoneen nurkka, sillä erotuksella, että kauan suunnitteilla ollut viirinauha komeilee ikkunalla. Olen niin ylpeä, että sain sen vihdoin tehtyä ja että siitä tuli juuri sellainen kuin halusin. Viirit eivät saaneet olla liian luiruja, mutta eivät liian tasasivuisiakaan.
No kompromissi löytyi ja tässä tulos.
 
 
Yllä kankaat joita viireihin käytin. Tuossa näkyy paremmin oikeat värisävyt. En halunnut aluksi mitään väriä vauvanhuoneeseen, vain valkoisen ja beigen eri sävyjä. Sama oikeastaan pukeutumisessa, mutta vaatteiden kautta pikkuhiljaa tuo marjapuuron punainen on vakiinnuttanut paikkansa tytön väreihin ja nyt haluttaakin lisäillä sitä pikku hiljaa myös huoneeseen. Onneksi lähikangaskaupasta löytyi juuri oikeansävyistä pellavasekoitetta viiriin ja ehkä myöhemmin teen siitä myös tyynyn ja ja...

 Huomenna etsimään sopivia kuppivetimiä viimeistelemään viime viikon maalausprojekti. ;)

Jee jo neljäs lukija. Tuntuu hyvältä, kun oletuksena kuitenkin aloitti kirjoittelun ihan itselleen, sen kummempia odotuksia. Todella kivaa! :) Tervetuloa vaan uusimmallekin!
 
Hauskaa syksyistä viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti