20121109

JUL inspiration

Uusi yritys tämän postauksen kanssa pienten teknisten ongelmien jälkeen, (jos joku ehti ihmettelemään, kun jutut tulee ja menee) mutta nyt asiaan! :)
 

Nyt on taas ihanien inspiraatiokuvien vuoro! Pakko oli, kun näin upea jouluinen koti tuli vastaan Lantliv -lehden sivuilla.
 
Rakastan joulua, etenkin sen tunnelmaa ja joululauluja. Nyt kun marraskuu on jo hieman pidemmällä, voin minäkin jo pikku hiljaa alkaa fiilistelemään joulua.
Mielestäni punainen kuuluu ehdottomasti jouluun, mutta meille se ei vaan harmikseni sovi. Tai no, voihan sitä taas yrittää, mutta yleensä se ei vaan tunnu, eikä näytä hyvältä. Meidän kodin joulun väreihin kuuluukin lähinnä harmaa, valkoinen ja hopea, ehkä pellavainen beige, sekä ripaus vihreää ( =kuusi ), eli aikas samoilla väreillä mennään kuin noin muutenkin. :) Ehkä tuo samankaltainen värimaailma herätti huomion näissä kuvissa.
 
Tässä kodissa on ihanaa rouheutta, juuri täydelliset värit, paljon taljoja ja muun muassa niiden luomaa oikeanlaista runsautta, uusia ideoita, sekä kauniin vähäeleistä joulukoristelua.
Nautin!
 
ihastuttava tuo keveä tähtinauha

lempikuva

risusydän


 
Joulua odotellessa...
 
Mukavaa Nenäpäivän iltaa! :o)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti