20121120

Raitalakanat

 
Meillä ei netti toiminut yli viikkoon ja koko ajan kauhia himo päivittää blogia. Kun netti taas toimi, mikään kuva ei näyttänytkään hyvältä, harmitti. No mutta nyt pakotan itseni toimimaan, niin eiköhän himotus palaa taas ja kuvatkin ala näyttää joltain! :)
 
Pari viikkoa takaperin eksyin Ikeaan vahingossa kaksi päivää putkeen (asutaan ihan lähellä). En ole varsinainen Ikeafani, mutta löytyyhän sieltä vaikka mitä kivaa ja yleensä myös kivaan hintaan. Alunperin taisin lähteä hakemaan valkoista tynnyriä keittiöön metallisen kaveriksi, mutta mukaan tarttui sitten varsinkin seuraavana päivänä vähän muutakin...
 
Olen sopinut itseni kanssa että emme tarvitse tällä erää uusia pussilakanoita. Niitä on riittävästi ja vieläpä tykkään kaikista. Mutta kun näin nämä, viimeisinä kappaleina (en tietenkään voinut ottaa sitä riskiä, jos ei niitä tulekaan lisää) ja vielä alle 10 € hintaan, oli vaan pakko toimia. ;) En edes huomannut katsoa, että näissä oli puuvillan lisäksi polyesteriä, niin pakko ne oli heti saada. Materiaali hieman harmitti kotona heti kun sen huomasin, mutta ei se käytössä ole kyllä haitannut. 
 Pitihän tuo päiväpetauskin sitten sopeuttaa ihanoihin lakanoihin, että niitä voi ihastella ympäri vuorokauden, heh. Tykkään yhdistellä pussilakanoihin eri tyynyliinoja. Elloksella ainakin on kiva valioima erilaisia teksti- ja kuviotyynyliinoja. Nuo tekstityynyliinat sopii kivasti pussilakanoihin ja tuo enemmän ilmettä, kuin sarjan omat tyynyliinat. Lisäsin nuo raidallisetkin kuitenkin piristämään petausta, tosin ilman sisätyynyjä.
 
Nordalin metallijakkarakin pääsi kuvaan. Tykkään siitä tosi paljon, mutta tuntuu, ettei pääse meillä oikein oikeuksiinsa. Eteiseen se ei sopinut ollenkaan, makuuhuoneeseen sentää jo paremmin.Täällä itselle asetettu adventtikynttilähaaste menossa: kaikki tarpeet täytyy löytyä kotoa. :)
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti