20130107

by nordTässä aluksi pari kuvaa meidän keittiön sisääntulosta ja pienestä ruokapöydästä. Syöttötuolin pehmuste oli kuvia otettaessa pesussa. Hui kuinka liukkaasti Olivia kiipesikään pystyyn tuolissa, kun ei ollut pehmustetta. Toivottavasti kuivuu pian ja saadaan se äkkiä takaisin paikoilleen!


Mutta sitten itse asiaan... :) Joulun alla taas yllättäen löytyi itselle mieluisia lahjoja enemmän kuin laki sallii. Ei niitä kaikkia sentään tullut haalittua, mutta tämä by nord:in keittiöpyyhe hirvellä oli pakko saada. Pidin keittöpyyhettä vielä hetki sitten hellan kahvassa, mutta tyttönen oli sitä mieltä, että se toimii hyvin myös lattiarättinä, joten piti siirtää se pikkukätösiltä turvaan vähän ylemmäs. Kyllähän se tuohonkin ihan sopii, vaikka paikkana ei yhtä kätevä olekaan. Kuvassa näkyy vielä tonttu. Se lähti tänään muiden tonttujen tapaan joulusäilöön. Kuusi saa vielä meillä olla, viimeistään sitten perinteisesti Nuutinpäivänä pois, jos ei jo ennen totaalisesti kyllästy tai varise.Innostuin vielä tekemään kollaasia by nord:in tuotteista Polyvoressa. Aivan ihania juttuja, voisin ottaa niitä joka huoneeseen ja nuo kuusenkoristeetkin ovat just eikä melkein... ehkä ensi jouluksi. Lisää ihanuuksia löytyy täältä.


by nord********

Sain tässä taannoin ilokseni ihka ensimmäisen tunnustuksen Ripaus tunnelmaa -blogista, kiitos paljon Heidille!
On muuten aivan ihastuttava blogi, uusi tuttavuus minullekin, kannattaa todella käydä tutustumassa!


Tämän tunnustuksen tarkoitus on saada huomiota suhteellisen uusille blogeille joilla on alle 200 lukijaa. Tässä säännöt:1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.
Olen oikeasti otettu tunnustuksesta ja olisi ihanaa antaa se eteenpäin, mutta en nyt tähän hätään keksi millään viittä noihin raameihin sopivaa blogia, jotka eivät olisi JO tätä tunnustusta saaneet. IHANIA blogeja kyllä, mutta että alle 200 lukijaa ja vielä suhteellisen uusia... Mutta on kyllä kiva tunnustus, jonka avulla olen löytänyt paljon uusia inpiroivia blogeja. Harmi, että itse nyt olin tämän kanssa näin avuton. Ehkä mahdollinen seuraava tunnustus luonnistuu paremmin, jos niitä kukaan enää tämän jälkeen haluaa minulle antaa! :)

Kaunista viikon alkua kuitenkin kaikille!
4 kommenttia:

  1. Hei, kaunis blogi sinulla! Blogissani on haaste sinulle. Käyhän kurkkaamassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuin myös sinulla! :) kiitos myös haasteesta. Aion vastata siihen vaikkakin näköjään aika viiveellä ;)

      Poista