20130329

Mukavaa pääsiäistä!


Meidän pääsiäinen vietetään melko arkisissa merkeissä, kun mies on töissä koko pääsiäisen, mutta voihan siitä silti nauttia, sen verran kun ehtii.  Ja koti on ainakin pääsiäistunnelmissa, jos ei muuta! :)

Kokeilin ensimmäistä kertaa ohraa, mutta tulin siihen tulokseen että kyllä se rairuoho on kuitenkin se juttu. Ensi pääsiäisenä sitten palataan taas perinteiseen tämän hairahduksen jälkeen!Puput leikkelin pahvista oma piirros mallina, kyllä siitä yllättävän pupun näköinen tuli!


Päädyin yllätyksekseni ostamaan oikein keltaisia narsisseja pääsiäiseksi. Helmililjat, kun eivät tuo sitä tunnelmaa, koska niitä on koko ajan täällä muutenkin! Perunanarsissi taas tuntui hirmu kalliilta. Ihan hauskaa vaihtelua hetkeksi.Näistä tarjottimista tulee juttua vielä, eivät ole ihan sitä miltä saattaa näyttää. ;)


Näiden kuvien myötä toivottelen oikein
mukavaa pääsiäistä kaikille! :)
14 kommenttia:

 1. Heipsan! Löysinpäs kivaan blogiisi näin pääsiäisen rauhallisena aikana :) Itse ostin jo kyllä ohran siemenet, mutta ne jäi laittamatta kuiteski, kavereilla oon nähny ja se näyttää kyllä kivalta, mutta pitäydyin vain rairuohossa..joku meinasi, että kun rairuohoa ja ohraa laittaa sekaisin, niin tulee veikeän näköinen yhdistelmä.. käyppäs vastavierailulla, jos ehdit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, kiva kun löysit tänne! :) kuulostaapa hauskalta toi ruohojen sekoitus. Kiitos kutsusta, tulen varmasti vastavierailulle! :)

   Poista
 2. Kauniit koristeet ja piristävän näköinen narsissi :). Rauhaisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. <3 kaunista!!!
  Lämmintä pääsiäistä ja auringon paistetta!

  VastaaPoista
 4. Kaunis on pääsiäisesi ja niin sinun näköisesi! Meillä kasvoi molemmat, sekä ohra että rai. Aurinkoista pääsiäisen loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! <3 Tuokin on hyvä pointti, että molempia voi tosiaan laittaa kun useamman ruohon kerran kasvattaa, eikä olla niin ehdoton, ehkä ensi vuonna niin! :)

   Poista
 5. Hurmaavat pääsiäiskoristelut!

  Leppoisia pyhän jatkoja :)

  VastaaPoista
 6. Liitynpä lukijaksesi, sillä niin kaunista katseltavaa blogisi huokuaa!

  Tervetuloa vastavierailulle:)
  Blogissani on muuten arvonta, käyhän kurkkaamassa:)

  -Sanna-
  Ruutuoven takaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja oikein paljon tervetuloa lukijaksi!

   Kiitos kutsusta, lähdenkin heti kurkistamaan! :)

   Poista
 7. Olen täällä tuoreena lukijanasi ihastellut postauksiasi ja sen johdosta haluan antaa tunnustuksen kauniille blogillesi! Käyhän kurkkaamassa:)

  -Sanna-
  Ruutuoven takaa

  VastaaPoista