20130326

No nyt se on valkoinen!?Nimittäin tuo makuuhuoneen hylly.

Tämä nainen sekosi ja maalata sutautti hetken mielijohteesta mustan lack -hyllyn ja kannattimet seinämaalilla (mahd. nopea lopputulos, kuka nyt kestävyyttä miettii?? ;)) valkoiseksi. Muutama tunti meni ja sitten lopputulosta ihmetellessä aloin miettiä, että oliko tuo nyt sittenkään ihan fiksua. Kulutin sitten hyllyä, kun oli niin hurjan valkoinen. Seuraavaksi sudin vähän valkoista maalia vastaavasti mustaan päätyyn, jotta näyttäisi edes vähän enemmän elämää nähneeltä, kuin jyrkältä mustalta seinämältä. Näin tuntuivat sopivan paremmin toisiinsa. Vähän noissa lähikuvissa sain esiin tätä yritystä. (En tiedä näyttääkö vain siltä, että sängynpääty olisi homeessa tai jotain! :))


Musta hylly näytti kannattimien lisäyksen jälkeen, jota aiemmin täällä kovin pohdin, niin kovin raskaalta... mutta en nyt ole ihan vakuuttunut tästäkään. Hyllly oli tietysti maalauksen ajan pois, niin näin vähän miltä näyttäisi ilman hyllyä, mutta sekin tuntui aika tyhjältä. Nyt sängynpääty on mustana vähän yksinäinen... Tosin onhan huoneessa vastapäisellä seinällä mustaa peilissä ja näytöissä ja on nuo vetimetkin...

No mutta pohdiskelut sikseen, nyt näyttää tältä, täytyy vähän päivittää tuota esineistöä hyllyllä, niin eiköhän silmä taas totu ja kohta ehkä jopa tykkää. ;) Onpahan ainakin raikkaampi!


Täällä ollaan vieläkin vähän kipuisia, mutta huomenna olisi silti vuorossa pikatrippi Helsinkiin koira-asioissa. On aikatauluun ahdettu kuitenkin pikainen käynti yhdessä sisustusliikkeessäkin, pakko mikä pakko! ;)

Suloista viikon jatkoa! <3

8 kommenttia:

 1. moikka! minusta tuo hylly ainakin näyttää tosi hyvältä noin, kun hieman mustaa kurkkii sieltä täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi! :) Alan itsekin ihan tykkäämään tuosta ratkaisusta, vaikka päätös tulikin vähän hätiköiden. Kiitos kommentista, niin kiva kuulla muidenkin mielipiteitä! :)

   Poista
 2. Hei!Itse olen käyttänyt mallina teidän musta-valko-harmaata makkaria,se on ihana!
  Laitan uusiksi omaa makkaria ja palaan aina katsomaan teidän sisustusta.Tuo musta väri tuo niin kivaa särmää.Mistä olet hankkinut helmalakanan?Kaupoissa on kovin vähän mitään helmalakanoita.
  t.Asta
  Ja mukavia Pääsiäispyhiä!

  VastaaPoista
 3. Heippa! Hih, ihana kuulla, että makkarimme on toiminut mallina, olen otettu. :)
  Helmalakana on tilattu joku vuosi sitten Ellokselta, on semmoinen yksilö, jossa on leveä kuminauha tossa reunassa ja sängyn päällä kulkee naruja, eikä kangasta niin kuin yleensä. Toivottavasti löydät mieleisesi ja saat ihanan makkarin! :)
  Mukavia pääsiäispyhiä sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta!Ellokselta löytyykin hyvä valikoima helmalakanoita ja mielestäni siellä onkin samantapainen kuin teidän.Taidanpa tilailla sieltä.
  t.Asta

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä nyt olen itsekin tyytyväinen että maalasin, vähän täytyy aina silmä ensin tottua! :)

   Poista