20130314

Pääsiäismunat tyyliin GreyWhiteHeart


Terveisiä täältä munatehtaalta! :)

Eilinen ilta venyi pitkälle yöhön, kun innostuin toden teolla häärämään pääsiäismunien parissa. Etsiskelin erittäin halpoja valmiita munia huokoisesta materiaalista askartelukaupoista ja Tiimarissa olikin ilmeiseti viime vuoden pääsiäiskoristeita pilkkahintaan. Ostin pari pakettia ja köyhdyin yhteensä 1,80 euroa. Muuten päätin selvitä sillä, mitä kotoa sattuu löytymään.

Maalailin akryylimaaleilla ja vähän liitutaulumaalilla ja leimailin ja kirjoittelin tussilla ja liimailin pitsiä ja... No siinä ne taisi ollakin. Mieleen tuli muutakin kivaa, mutta näillä mentiin nyt tällä kertaa. Tosin kutkuttaisi mennä ostamaan lisää, kun oli niin hauskaa puuhaa. Lopputulos taas vähän sinne päin, mutta hätähousuna ei voi muuta odottaakaan. ;)  Itse kuitenkin tykkään! Täytyy vielä hakea kunnon pajunoksia ennen pääsiäistä! Nuo risut sattui talvehtimaan parvekkeella ja sopivat nyt ensihätään tähän kuvaussessioon. 
Nuo valkoiset posliinipuput tilasin, jonkin muun tilauksen yhteydessä ihan varta vasten pääsiäistä ajatellen. Ajattelin kyllä laittaa oksille roikkumaan, mutta pajunoksia odotellessa, nuo risut eivät olisi pupujen painoja kestäneet. En omista juurikaan pääsiäiskoristeita, muutaman koristemunan ja pari lammasta(?). No nyt sitten muutaman munan enemmän ja pari pupua! :) Mites, onko teillä iso arsenaali pääsiäiskoristeita?


Alla vielä kuva munista ennen uutta ilmettään, kun kerrankin muistin ottaa!Ei kun kaikki munia tuunailemaan pääsiäistä odotellessa! <3
8 kommenttia:

 1. Todella hauskoja tuli, munien maalaminn on itselläkin ollut mielessä, täältä sai hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
 2. No nyt on hieno munakokoelma pääsiäistä odottamassa :) Itsellä on aina pääsiäiskoristelut olleet tosi niukat, ehkä joku ruoho ja muutama pajunoksa :). Saa nähdä innostunko tänä vuonna enemmän. Kivan idean annoit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ole paljon ruohoa enempää ennen panostanut, mutta nyt tuli semmoinen olo! :)

   Poista
 3. Onpas hienoja pääsiäismunia! :)
  Tuo liitutaulumaali ei olekaan tullut mieleeni... ;)
  Meillä on myös useampana päivänä koristeltu pääsiäismunia tytön kanssa. Täytyy vain käydä hakemassa lisää styrox-munia Tiimarista. ;) Tyttö on maalannut munia sormiväreillä, ne kun tarttuivat pintaan parhaiten.

  Suloisen aurinkoista maanantaita Sinulle! :)

  P.S Blogissani on tunnustus Sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) tuo liitutaulumaali on kyllä hauska, koska munan voi sitten koristella liidulla uudestaan ja uudestaan!

  Ihanaista maanantaita sinullekin! :)

  Kiitos tunnustuksesta, kävinkin heti kurkkimassa!

  VastaaPoista