20130324

Palmusunnuntain tuunatut


Postausta palmusunnuntain kunniaksi! No ei... täällä ollaan vähän kipeenä kaikki, joten sisätiloissa ollaan. Positiivisena asiana tietenkin, että on aikaa kirjoitella. ;) Toivottavasti tässä kuitenkin pian parannutaan!

Kuvailin vähän uusimpia juttua kotoa. Tuhlasin alkuviikosta pari euroa kirppikselle. Löysin viimein puisen kynttilänjalan jollaisesta olin jo vähän aikaa haaveillut. Euron kun oli, ei tarvinnut kauaa harkita! Etsiskelin myös ruukkua tai jotain, jonka voisin maalata raidalliseksi ja sopiva valkoinen ruukku löytyikin myös eurolla. 

Kynttilänjalan hioin huolella, jotta vaalea puupinta tulisi oranssihtavan ja kiiltävän lakan alta esiin. Mielestäni siitä tulikin tosi kaunis. Laitoin nyt heti tuon ennen kuvan tuohon alle, josta eron näkee kyllä ihan hyvin. Valkoinen ruukku oli ihan kaunis noinkin, mutta tosiaan olin jostain saanut päähäni, että haluan kokeilla raidoittaa pinnan, vähän niin kuin tein osalle pääsiäismunallekin.


Teippailin ruukkuun raidat kapeaksi leikkaamillani maalarinteipin pätikillä ja maalasin akryylimaalilla. Tiesin, että raidat eivät tule olemaan kovin siistejä, mutta kun se on kauttaaltaan vähän sinne päin, niin ei haittaa. Tyyli on kuitenkin sitä mitä hain ja olen näin ollen ihan tyytyväinen lopputulokseen. :) Ja olihan tuo taas kiva näprätä jotain sellaista, mitä ei ole ennen kokeillut.


Taustalla näkyy myös uutta lookia tauluhyllyllä, sai vähän esineet pyöritystä ympäri asuntoa. Siitä kuvia joskus myöhemmin, mutta on nyt paljon enemmän omaan makuun ja tauluongelmiinkin löysin ihan omasta takaa ratkaisun. :)

Alla muutama yleiskuva vielä...




 Iloista palmusunnuntain jatkoa! <3




16 kommenttia:

 1. Tulipa löydöistäsi tosi kivat tuunauksien jälkeen, siis ihan luulin ennen kun luin mitään että tuo on TineK:n joku maljakko, eli onnistunut raidoitus ja sopivasti sinnepäin, sillä ihan liian siisteillä raidoilla ei varmaan olisi tullut noin ihana, veikkaan! Saanko kopsata idean? En tiedä mitä raidoittaisin, mutta sitten kun joku kiva juttu löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Toki saat idean kopioida. Itellekin jäi raidoitus into päälle, niin kivaa puuhaa taas! :)

   Poista
 2. Oikein kiva tuo maljakko :) Ei liian täydellinen passaa olla, sinnepäin on aina parempi :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs keksit raidoittaa hienosti ton maljakon! Ja ihana nyt tuo hiottu puinen kynttilänjalkakin, kannattava euron ostos tosiaan :)!

  VastaaPoista
 4. mahtavat raidat, tykkään kovin! ja ihanasti tuossa kyseisessä asetelmassa linkittyvät ruukku ja pääsiäismunat keskenään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, itsekin tykkään kyllä lopputuloksesta! :) totta, en edes ajatellut, että tossahan ne raidalliset on nyt rinta rinnan! :)

   Poista
 5. Ihana blogi sinulla ja kerrassaan upea koti. Ehdottomasti täytyy jäädä seurailemaan juttujasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Johanna ja kiva kun tulit vastavierailulle! Tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 6. Yhdyn edelliseen. :) Kaunis koti teillä!

  Maiju
  http://platefuloflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon ja kiva kun sain sinustakin uuden lukijan! :) taidan muuten saada viimein ruukkuni keskiviikkona, joten kiitos vielä siitäkin! ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanat tuunailut!!! ..ja niin kauniita kuvia muutenkin <3

  VastaaPoista
 9. Oij, oletpa tuunaillut kauniita juttuja! :)

  VastaaPoista