20130321

Tauluhylly Nro 2


Aloin olemaan jo superkyllästynyt noihin tauluihin sohvan yllä. Ensiksi tietysti ajattelin vaihtaa ihan vaan kuvat, mutta nehän on usein aika kalliita, enkä oikeastaan tiennyt mitä edes halusin. Piirtää, maalata tai printata voisi ihan itse, mutta mitä?

No tuo ongelma on periaatteessa edelleen, mutta siitä piti sitten lähteä keksimään jotain muuta nopeuttamaan tätä projektia. Kaksi taulua näytti myös aavistuksen yksinäisiltä, joten tauluhylly alkoi houkuttamaan. Siihenhän saa niin kivasti kaikkea muutakin kuin tauluja esille. Valmiiden koukkujen avulla myös noin korkeat taulut uskaltaa siinä pitää, sillä ovat lisäksi myös seinässä kiinni.

Pientä väsytystaistelua miehen kanssa, meillä kun on yksi olohuoneessa jo aiemmin valokuville, eikä hänen mielestään nyt kahta tauluhyllyä voi samassa huoneessa olla. Mutta voitto kotiin ja siinä se nyt on.
Tykkään kovin ja mieskin onneksi! :)Nuo puupalikat mies sahasi pyynnöstäni Ferm Livingin (tai oikeastaan blogien) innoittamana. Mietin ensin niiden maalaamista, mutta toimii noinkin kivasti. Sarvet ovat äitiltä lapinvaelluksilta. Tinen kuppi toimii aina, miten päin vain. :) Tuo toinen tori.fi:stä hankkimani kolmen euron lamppukin pääsi hyllyn reunaan. Nyt ei häiritse edes johto. Tuo vähän elämää, kun ei kaikki ole niin justiinsa. Ehkä viikon päästä olen erimieltä, mut nyt näin. :)


Tuo kuppikahva sohvapöytään on harkinnassa. Haluaisin sen tuohon, mutta mies on yllätys yllätys toista mieltä... ainakin vielä. Hän on tehnyt aikoinaan tuon pöydän, joten haluan edetä tässä asiassa lempeästi. :)


Tämmöistä täällä tällä kertaa. Nyt vielä ulos nauttimaan auringosta!

Mukavaa torstai iltaa! <3


Ps. Eikös tänään taas ole Marko Paanasen sisutelun vuoro, ihan kiva ohjelma mun mielestä!


8 kommenttia:

 1. Todella näpsä tauluhylly ja kiva kun siihen mahtuu muutakin kuin vain taulut. Voisi olla hyvä meilläkin kun aina välillä haluaa sitä vaihtelua ja meillähän ei seiniin mitään pysty kiinnittämään ilman porakonetta.

  Kaunis rauhallinen tunnelma teidän olohuoneessa :-)
  t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, että porakonette tarvitaan joka seinässä. hylly on kyllä silloin helppo ratkaisu. Kiinnityksen jälkeen jälkeen voi ilmettä helposti vaihdella vaikka päivittäin! Kiitos Katja kommentista! :)

   Poista
 2. Minäkin olen kaikkien hyllyjen kannattaja; niihin saa niin paljon helpommin vaihdettua taulut ja muut tavarat kuin vain ruuviin seinässä. Ja sitä paitsi isäntä ei niitä reikiä seiniin kovin mielellään poraile, joten hyllyillä mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä! Meillä kanssa isäntä on aika nihkeenä uusia reikiä kohtaan, joten hylly on helpommin saatu läpi, kuin monta esim. monen monta taulua. Onneksi itsekin tykkään. :)

   Poista
 3. Voi ihanuus mikä löytö tämä sinun blogisi!
  Uusi lukija siis ilmottautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennyt ihan ohi ihana kommenttisi!! Kiitos paljon!
   Oikein paljon tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 4. Voi ihana, miten löysinkään tänne blogiisi! Ah :)
  Mistä tuo kaunis olohuoneen matto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit! :)
   Olohuoneen matto on ostettu kolmisen vuotta sitten Raision Finnlandia -huonekalumyymälän kanssa samankaton alla olleesta mattokaupasta, minkä nimeä en millään muista, sana matto siinä oli, mutta... Sitä kauppaa ei taida enää olla, mutta näköjään itse Finnlandiastakin saa nettisivujen mukaan nykyään mattoja, mutta en tiedä onko samoja?! Ei kauheasti varmaan apua tosta infosta, mutta toivottavasti löydät kivan jos on hakusessa!:)

   Poista