20130418

Feather candlestick


Niistä sulkaserveteistä oli sitten "pakko" kokeilla tehdä jotain ja nyt se jotain oli kynttilänjalka. :)

Kyllähän noita sulkia voisi laittaa vaikka mihin: tarjottimiin, kukkaruukkuihin, lasipurkkeihin... Kun mallailin niitä esim. valkoisiin ruukkuihin, lopputulos olisi varmasti ollut aika hieno, ei vain tuntuneet sopivilta esineiltä meille. Kynttilänjalasta kuitenkin tykkään. Tuo oli taas noita vajaan euron ostoksia. Puinen sorvattu kynttilänjalka lakatussa omassa puunsävyssään. Hionta, valkoista maalia pintaa ja taas Decoupage -lakka käyttöön. Kuvissa sulassa on vasta yksi kerros lakkaa, kun suositellaan vähintään kolmea. Vähän siis vielä kesken, mutta pitipä sitä näköjään heti lähteä kuvailemaan. :)

Yksi projekti sulkaserveteistä voisi olla vielä kokeilun arvoinen, saas nähdä milloin innostun. Niin ja yhden servetin laitoin kehyksiin, siitä ehkä myöhemmin. On ainakin helppo ja nopea tapa saada jotain uutta ilmettä! Että kyllähän niitä sulkia tuli sitten leviteltyä sinne tänne. ;)

Mukavaa torstai-iltaa! <3
12 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! Teillä on kaunista!
  XX

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana idea. Sulat ovat vaan niin kauniita. Kiitos vinkistä, tarviipa kokoeilla.
  Mukavaa Perjantai päivää ja tulevaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kokeile ihmeessä, kivaa puuhaa! :)
   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 3. Kaunis! Ja sopii niin teille. Lisäprojekteja odotellen.

  VastaaPoista
 4. Kauniita sulkia! Sinulle löytyy tunnustus blogistani:
  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/04/kevatsilmuja-ja-tunnustuksia.html

  :) Tarja

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sinulla. Uusi lukija hyppää seuraamaan. :)

  VastaaPoista
 6. Teillä on kaunis koti, löysin vasta lukijaksi :) Itsellä on etsinnässä verhot olohuoneeseen, mistä olet löytänyt nuo teidän verhot, näyttävät kivoille :)

  Henna

  VastaaPoista
 7. Kiitos Henna, tervetuloa lukijaksi! :) Verhot ovat Ikean, parin kympin luokkaa. Kankaassa kapeat kohoumaraidat. Tosi hyvä selitys, mutta en löytänyt ainakaan netistä vastaavia, eli en muista nimeä, mutta josko kaupoissa vielä olisi. meillä löytyy nuo samat verhot olo-, makuu-, ja tytönhuoneesta, että itse tykkään kovin. :)

  VastaaPoista