20130404

Haaveiluja evakossa


Hei kaikki ja tervetuloa uudet ihanat lukijat, joita on pikku hiljaa tiputellut! Niin kivaa! :)
Tässä vähän ihania valoisan vaaleita inspiraatiokuvia Kotivinkistä ensi hätään, kun ei kotona paljon olla viihdytty viime päivinä. Ehkä joitain aiemmin napsittuja kuvia voisi kameralta loppuviikosta löytyä kunhan vähän etsii...

Mentiin nimittäin sitten maanantaina maalaamaan sisäovet karmeineen (yht.6 kpl), kun mies oli päivän vapaalla. Kauan oli ollut mielessä, että jotain oville pitäisi tehdä. Olivat väriltään ihan tunkkaisen pissankeltaiset, kolhiintuneet ja siellä täällä ikitahroja. Ei siis kovin mieltäylentävä näky. Mies osti maalin jo  lauantaina ja maanantai aamulla lapsi isovanhemmille hoitoon ja eikun ovien kimppuun. Ajateltiin, et jos käryää niin ollaan sitten yksi yö pois kotoa. No oltiin sitten toinenkin ja vieläkin kauhea liuottimen haju. Soitin maalilinjalle ja sieltä neuvottiin että viikko kannattaa olla pois jos vaan mahdollista. Olisihan tämä ollut ihan kiva kuulla jo siellä maalikaupassa... No mutta onneksi on mahdollista olla pois kotoa varsinkin pikkuisen kannalta, mutta onhan tämä aina vähän tätä. Koti on kuitenkin koti. Ensi viikkoa odotellessa!

Mutta ei kyllä kaduta, niin paljon maalaus raikasti ilmettä! En malta odottaa, että pääse ihailemaan lopputulosta... :)


Tuossa keittiössä on sellaista tunnelmaa, mitä omaan keittiöön tulevaisuudessa haluaisin ja tuossa kylpyhuoneesa vaan on jotain aivan hurmaavaa!

Alla oleva kuva Tinen kotoa on ihanan harmooninen.
Kaunista aurinkoista kevätpäivää kaikille! <38 kommenttia:

 1. Ihania raikkaita kuvia!

  Heitin sinulle haasteen blogissani: http://platefuloflove.blogspot.fi/2013/04/naked-truth.html

  :)

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hauskasta haasteesta, täytyy tarttua siihen kun taas kotiin selvitään! :)

   Poista
 2. Juu-u, kyllä se käry voi olla melkoinen! Meillä on lakattu lattioita aina välillä, kun on ollut sellainen sauma ja kyllä haisee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Ei tajuttu, kun aina ollaan käytetty vesiliukoisia, että käry on noin hirveä. Toivottavasti oikeasti hälvenee viikon aikana...

   Poista
 3. Oi, kamala! :(
  Onkohan samaa maalia kuin meillä oli? ;)
  Me maalattiin mökillä yhden huoneen lattia jollain ihan hirveellä... Sillonkaan myyjä ei sanonut mitään. Meillä Alex oli sillon ihan vauva (ja meidän mökki on saaressa). Eka siirryttiin olkkariin nukkumaan, sitten avattiin ovi ulos, sitten siirryttiin oven viereen ja lopulta nukuttiin hyttysverkon alla ulkona. Onneks oli lämmin yö, mutta lähdettiin kyllä kotiin seuraavana aamuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mikä kokemus teilläkin! Toi on kyllä törkeetä miten maalin jälkihajuista ei varoiteta!? Onneksi näistä oppii ja ensikerralla tietää sitten paremmin!

   Poista
 4. Upeita inspiskuvia.
  Ja kauniilta näyttää sinun omat kuvasikin - niinpä liityin lukijaksesi.

  VastaaPoista