20130410

Karvainen kaveri


Koiramme nukkui omassa sängyssään koko päivän kestäviä päiväuniaan (paikka vain vaihtuu välillä). Sänky oli liikkunut hieman vasemmalle, joten sänky näkyi meidän sängyn takaa paremmin kuin yleensä ja näytti kivalta, joten päätin ottaa kuvan.

Sisustushuomiona: olen laittanut aikanaan seinälle valkoiseksi maalaamistani puukirjaimista sanan DOG, jotta vähän somistaisi koiran sänkyä, mutta ei liian huomiota herättävästi. Tykkään edelleen. :) Ovat sinitarralla, joten helppo napsaista halutessaan pois.Kuvaa ottaessani yksi pieni huomaa sen, hiipparoi välittömästi paikalle, kävelee ohi ja....


... päiväunet keskeytyy...


...ja koira saa sänkyynsä seurakseen pikkuisen kaverinsa, joka käy sängyssä vierailemassa harvasen päivä. Pikkutunkeilija otetaan vastaan välillä vähän vähemmän tyytyväisenä ja välillä enemmän, varsinkin jos tyttö tuo mukanaan jotain suuhun pantavaa, kuten äitin nahkahanskat. Siitä huolimatta aina yhtä suloinen näky.
Ihanaa, kun tulevat hyvin toimeen. <3


Kaunista keväistä viikon jatkoa! :)9 kommenttia:

 1. Oi miten suloisia, molemmat:) Itse juuri kuvasin koiranpedin myyntiin. Askon ihanan hiekan värisen pedin. Meillä ei tuo sylikoira nuku nimittäin muualla kuin meidän sängyssä, eli pois joutaa se peti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei koira saa sängylle, eikä sohville tulla, johtuen pääasiassa varmaan tuosta suurehkosta koosta. Tulisi vähän turhan ahdasta. ;) oon kyllä ollut tosi yllättynyt tuon pedin suuresta suosiosta, ihan pikkuisesta pennusta asti. Saas nähdä kun on uuden pedin oston aika tuleeko siitä yhtä rakas, jos tuosta nyt raskii luopua kun tuntuu olevan niin tärkeä. :) Harmi, ettei isommille koirille oikein vaan löydy kovin kauniita yksilöitä.

   Poista
 2. Onpa suloinen pari! Hyvin mahtuvat molemmat samaan petiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu hyvin mahtuvat, kun koiruli on sopivassa sykkyrässä! :)

   Poista
 3. Hei! Ihanan vaaleanheleä sisustus teillä ja kaunis blogi :) Sinulle löytyy blogissani pieni tunnustus! Käyhän kurkkaisemassa :)

  VastaaPoista
 4. Teillä asustaakin samanalainen karvakaveri kuin meilläkin :) Leppoinen tapaus on tämä meidänkin :) Ihanat kaverukset! Sinulla on kaunis blogi ja ihana tunnelma teillä kotona! Liityinkin lukijaksesi juuri :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kivaa, on kyllä ihana rotu! :) Kiitos kaunis ja oikein paljon tervetuloa lukijaksi! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi ja koti sinulla! Löysin blogisi vasta tänään ja ehdottomasti jään lukijaksi :)
  Mistä olet koiran pedin ostanut? Näyttää kivalta. Isommile koirille ei oikein löydy kivoja(kivan värisiä ja mallisia) petejä :/

  VastaaPoista