20130422

Parvekkeen päivitystäIhanat kaksi aurinkoista päivää takana... Osan niistä heiluin parvekkeella, josko sitä saisi pikku hiljaa kesäkuntoon 2013! :) Kuivuneet kanervat, minikuusi ja viime syksyllä jo menetetyn pelin merkkejä näyttänyt tuija saivat lähteä. Tekstiilit menivät myös vaihtoon, onneksi kaapista löytyi tilalle oikein sopivat. Purkkia ja kalustetta löytyy, kuten kuvasta näkyy, ihan omasta takaa jo aikamoinen läjä, joten eiköhän näillä aineksilla ihan kelpo parveke saada aikaan. Nyt siis vielä kuvanmukainen sekamelska käynnissä. :) Ainoa mihin nyt menee rahaa on siis kasvit. Harmi, ettei mielessä ole ihan ne edullisimmat yksilöt... Vähän isompi oliivipuu, hortensia ja varsi rosmariini olisi ainakin haavelistalla. Katsotaan nyt mitkä näistä toteutuu. :)Ikkunanpokat ovat pikku hiljaa ajautuneet parvekkeelle ja hyvä niin, siellä ne tuovatkin oikeanlaista tunnelmaa. Nuo valkoiset jakkarat ostin viime kesäna Tampereen reissulla Ideaparkista. Valkoinen pieni keraaminen amppeli on kahden euron ostos Plantagenista joskus talvella. Ne taitavat olla ne lempparit tällä hetkellä parvekkeella.


Sisällä hylätyt tekstiilit sopivatkin hyvin parvekkeelle. Tosin sieltä ne eivät sisäkäyttöön enää palaa, sen verran aurinko haalistaa!


Tarjotinpöytä ei ole ennen ollut käytössä, vain tuo tarjotin joskus jossain. Kaivoin sen kätköistä ja voisi sopia kyllä ihan hyvin parvekkeelle. Keittiön laventeli oli vain toistaiseksi nauttimassa auringosta. Saattaa kyllä päätyäkin tänne ilmojen vielä lämmetessä.


Tässä kuvassa taustalla on kirppikseltä ostettu ikean vesihyasinttitabletti, jonka maalasin valkoiseksi. Toi vähän enemmän raikastusta kovin karuun taustaan. Parvekkeellamme on yksi suuren suuri miinus: keltainen kaide ja keltaiset ikkunoiden puitteet ikkunalautoineen. Typerä julkisivu... grrr. Tämmöiselle värien karttajalle, se on aikamoinen haaste! ;) Omakotitaloa odotellessa..

Tälläista väliaikapäivitystä parvekkeelta, vielä on siis vähän tekemistä! Ja muuten jonkinnäköinen verho ja valkoinan vaakalaudoitus kaiteen alle olisi haaveissa... joo ja näitä haaveita riittää. ;)

Ensi kerralla aion palata tunnustuksiin, olen jo työntynyt niitä eteenpäin ihan liian pitkään! :)

Hyvää viikon alkua! <3

5 kommenttia:

 1. Sinulla onkin oikea aarreaitta siellä, kun omasta takaa löytyy noin ihania tavaroita! Parvekkeesta tulee varmasti oikea keidas noilla kasvivalinnoilla. Ja nyt kun ei kalusteisiin mene rahaa, niin voihan sitä satsata vähän enemmän kasveihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos, onhan tota tavaraa kertynyt. Yllätyin melkein itsekin! :)

   Poista
 2. Voi, siitä tulee varmasti hieno! Ihana jo nyt!

  Aurinkoa päivääsi ;)

  VastaaPoista
 3. aivan ihania aarteita, voi että!

  blogissani on sinulle tunnustus: http://kohtakotona.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista