20130516

Hentoa ja heleää


Tai jotain sellaista... no ainakin nuo tuossa pöydällä. :)
Harmaa kaitaliina pääsi jo jokin aika sitten pöydälle, mutta vieläkin on kummasti silittämättä. Miten se silitys on muka aina niin hankalaa? Onko siellä samaa ongelmaa? Tine K:lta uusi leipäkori ja tuikut ovat äitienpäivän ihanuuksia. Kiitos hirmuisesti rakkaat. Kukat syntymäpäivältä ja vieläkin priima kunnossa. Ihan lemppareita leikkokukkiani: harsokukkaa ja neilikkaa. Kyllä se mies tietää. <3

Lauantain sukulaiskahvit lähestyy ja valmistelut jo hyvällä mallilla. Kai... :)
Ehkä pitäisi taas ryhtyä toimeen!

Oikein ihastuttavaa loppu viikkoa kaikille! <3


6 kommenttia:

 1. Niin ihanalta näyttää taasen kerran. Ja piti jo aiemmin käydä huikkaamassa tuosta sängynpäädystä, että ihqu on sekin. :)

  Silittäminen on täälläkin niiiiiiin vaikeaa.. huomasin kuinka äitiyslomalla sitä on valikoitunut käyttämään vaatteitakin joita ei tarvitse silittää. Töihin kun rauta viuhui lähes joka aamu. Ankeaa hommaa. Mutta yksi mikä sitä ehdottomasti piristää on tämä josta blogissanikin huikkasin: http://platefuloflove.blogspot.fi/2013/04/laventelin-tuoksua-aamuun.html

  Ihanaa loppuviikkoa ja kahvitteluja lauantaille! :)

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Joo sen raudan ja laudan pitäis olla koko ajan käyttövalmiina, niin sit ehkä se vois olla jopa ihan ok. Tuo tuoksu vois kyllä todella tsempata silittämään! :)

   Poista
 2. Aivan hurmaavat kukkaset! Ihan totta, silittäminen on kyllä ehkäpä ikkunanpesuakin inhottavampi kotityö! Meillä kuljetaan aina ryppyisissä paidoissa ja liinatkin on valittu niin, ettei tarvitse ihmeemmin silitellä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)
  Kuulostaa tutulta, itse yritän uskotella, että rypyt luo sitä mukavan letkeää tunnelmaa, ettei kaikki oo ihan just. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Silittämisen kanssa olen samoilla linjoilla, vaikeaa on ;)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista