20130503

Hortensia


Ensimmäinen parvekekukka tälle kesälle ostettu. Puutarhahortensia Plantagenista vajaa 15 euroa oli ihan sopuhinta, kun yleensä olen löytänyt vain kolmen-, neljänkympin hintaisia. Pelkään pahoin, etten osaa sitä hoitaa, joten tuolla hinnalla ei sitten ihan niiin paljon harmita. Jos on hyviä vinkkejä tämän hoidosta, niin saa kernaasti auttaa tätä onnetonta viherpeukalon alkua. :)

Väri ei nyt oikein välity näistä huonoista auringon valottamista kuvista, mutta en siis halunnut valkoista, mutta en mitään selvää väriäkään, joten tämä oli juuri ihana! Vähän semmoista vintagetyyppistä todella haalistunutta vaaleansinistä ja  -liilaa häivähdys siellä täällä.


Uusi ruukkukin olisi kiva, sillä tuo sanko oli ainoa mihin se kotona olevista mahtui, eikä nyt ihan vastaa mielikuviani. Se siitä edullisesta kukasta...;)


Niin kuin jo aiemmin taisin mainita, haluaisin tuon kaiteen alla olevan seinän päällystää vaakalaudoituksella. Tuo laatikko näyttää vähän esimerkkiä, josko mieskin tuosta ideasta kunnolla innostuisi.
Minusta se olisi ihana!!


Parveke projekti edistyy hitaasti, mutta kai se tekeminen on siinä parasta. Olen vain aina niin hätäinen, että kaiken pitäisi olla kivan näköistä äkkiä heti nyt. Pitäisi ainakin ensi alkuun varata kirpputoripöytä, kun tuntuu, että sisätilojen lisäksi myös parvekkeelta voisi laittaa tavaraa myyntiin.
Eiköhän se parvekekin siitä sitten selkiydy!

Toivottelen oikein lämpöistä ja aurinkoista viikonloppua kaikille! <3
12 kommenttia:

 1. Ihana hortensia! Itse tykkään hortensioista tosi paljon eikä värilläkään ole niin väliä. Mie yritän aina pitää huolen, että hortensia pysyy kosteana eikä pääse kuivahtamaan kovin pahasti. Eli tuikkaan heti veteen, jos kukat yhtään alkaa lerppua. Tuo laudoitus voisi olla tosi kiva, toivottavasti saat miehenkin innostumaan ajatuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikö olekin! Saisi vielä pysymään noin kauniina omassa hoidossa. :) On kyllä upea kukka kaikissa väreissä! Kiitos hoitovinkeistä, täytyy siis muistaa kastella tiheään. Eiköhän tuo laudoitus mene läpi. Pitäisi varmaan itse opetella puutöitä, jotta ei tarvitsisi aina miestä vaivata! :)

   Poista
 2. Kaunis! Mun mielestä tuo sanko on just niin hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sopii kyllä mielestänikin oikein hyvin, mutta nyt tuntui että haluan jonkun pehmeämmän ilmeen antavan purnukan.

   Poista
 3. Ihana! Mäkin ostin just samanlaisen Vapuksi!! Kurkkaa

  http://countrysally.blogspot.fi/2013/05/perhosvaikutus.html

  Viikonlopputerkuin Sally

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin oli sinunkin! :) on kyllä super kaunis kukka, nyt kun saisi vielä pidettyä elossa. ;)

   Poista
 4. Oi, kaunis hortensia, josko itsekin toivoisin iiison hortensian vaikka äitienpäivälahjaksi. Ilmanmuuta "vaakaraakalaudoitus" seinään, hieno tulee :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? On kyllä niin kaunis lajike. Toivo ihmeessä äitienpäivälahjaksi, mitä isompi sen parempi! :)
   Laudoitus edistyy! Saatiin ilmaiset laudat. On kyllä leveämpää, kuin ajattelin, mutta eihän niistä voinut kieltäytyä! :)

   Poista