20130502

Ihanaa, toukokuu!Heippa pitkästä aikaa ja tervetuloa uusille lukijoille! :)

Täällä ollaan oltu ensin toista viikkoa kipeänä, sitten vähän isojen tyttöjen reissulla keväisessä Tukholmassa ja   vielä vietetty mukavaa vappua ihan vaan perheen kesken. Toukokuukin tuli ja blogi jotenkin vaan jäi. Mutta nyt kun pääsin taas kirjoittelemaan, niin jostain syystä tuli semmoinen olo, että laitan nyt tämmöisiä kuvia tänne. Toukokuussa on synttärini ja luultavasti sen vuoksi toukokuu on muodostunut ihan lemppari kuuksi koko vuonna. Eli toukokuu on mun kuukausi ja siksi laitoin nyt myös omia kuvia. :)

Ensimmäinen kuva on Tukholman kattojen yltä. Olin reissussa kolmen parhaan ystäväni kanssa. Olin ensimmäistä kertaa yötä erossa tytöstä ja heti vielä kaksi  yötä putkeen. Hirvitti aluksi, mutta hienosti meni sekä äitillä, että isillä ja tyttärellä kotona. :) Oli kyllä ihana matka. <3 Tosin yli 12 h maissa on kohtalaisen pitkä päivä. Ostossaalis jäi vähäiseksi, liitutaulutussi Granitista ja lyhyt kevättakki Zarasta. Kerrankin, ei vain oikein huvittanut ostaa mitään. Tosin olin tahallaan katsomatta etukäteen mitään sisustuskauppoja, sillä tiesin, että se olisi ollut menoa. Ja muutenkin neljän ollessa reissussa, ei kaikkien himotus kauppoja olisi kuitenkaan ehtinyt kiertää, eli hyvä näin.Sitten ollaan taas kotona...

Ensimmäiset itse tekemäni vappumunkit hävisivät nopeasti parempiin suihin. Kuvassa jäljellä enää viimeiset, mutta pakkohan nyt omat munkit oli ikuistaa.;) Pelkäsin munkkien paistamista, mutta hyvinhän tuo sujui. Oli kyllä niin herkullisia, että tekisi mieli tehdä pian uudestaan! 
Vapunpäivänä käytiin vapputorilla ja muutenkin käppäilemässä jokirannassa. Ylioppilaslakit jätettiin tällä kertaa suosiolla kotiin.  


Siellä vielä rakkaimmat käsi kädessä. <3 Olivia kävelee aivan innoissaan ulkona. Tahtoo vaan helposti lähteä omia menojaan. Pitäisikö jo nyt hankkia valjaat. :)

Synttärit lähenee... mittariin tulee tasan 30 vuotta. Hui. Ikäkriisiä ei onneksi ole näkyvissä, näin on oikein hyvä. :)

Ensi kerralla sitten taas sisustusjuttujen pariin. Ainakin sängynpäädylle on tapahtunut jotain... :)

Aurinkoista viikonloppua!
2 kommenttia:

 1. Kiva nähdä kuvia sinusta :). Ja ihanalta kuulosti Tukholman reissu naisporukalla!
  Oi ihana toukokuu, silloin on mullakin synttärit.
  Onnea sinulle jo etukäteen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :)
   Oli kyllä niin mukava reissu.
   Kiitos ja onnittelut sinullekin!! <3

   Poista