20130506

Pieni valaisimen tuunaus


Tässä  kuukauden takainen pieni tuunaus keittiöstä. Suttuiset kuvatkin on otettu silloin ja mitään siistimättä, mutta ajatus tulee esille. :) Elikkäs vuosia vanha Ikean lamppu kaipasi jotain lisää... (No täysin uusi valaisin ois tietysti mieleisin, tarkemmin sanottuna sama kuin tytön huoneessa, mutta harmaana, mutta se ei ole nyt ajankohtaista.) Aiemmin jo lisättiin koukku kattoon, jotta valaisin olisi oikeassa kohdassa ja johdon saisi kivasti esille. Vähän maalaistunnelmaa roikkuvasta johdosta, tykkään. :) Halusin myöhemmin vielä korostaa Industrial -tyyliä lisäämällä koristeketjua johdon kaveriksi. Sen kiinnittäminen onnistui mustalla rautalangalla. Nopeasti valmista ja ilme muuttui kivasti. Pelkkä johto tuntui vähän jo tylsältä. Jos löydän kivempaa ketjua joskus yhtä halvalla niin voisin vaihtaa vähän ronskimpaan, mutta näinkin on hyvä. Kuvassa näyttää vähän onnettomalta, mutta livenä näyttää kivalta, uskokaa pois. :)


Alla vielä yksi tuunattu pannunalunen: valkoista maalia ja yllätys yllätys, tuttu kuvio Tinen servetistä. Myös toinen valkoinen ruukku sai epämääräisiä raitoja kylkeensä raitaservetistä.

Olen haaveillut niistä tietyistä koristereunaisista posliinisista leikkuulaudoista, isommasta ja pienemmästä. Vielä eivät ole tulleet vastaan kuin jossain blogeissa. :) Tuo pieni toimii nyt ensihätään, kun vajaa kaksi euroa maksoi.


Tämmöistä höpötystä tänään!

ps. Meidän kamera reistailee ja nyt on laturikin kadoksissa... Oiskohan tämä joku merkki, että uusi olisi ostoslistalla. Höh. Toivon että löytyy, ettei nyt tämän takia blogi liian pitkäksi aikaa unholaan. Onneksi jotain kuvia on vielä varastossa.


Mukavaa alkuviikkoa! <36 kommenttia:

 1. Tuo ketju lampussa on hieno. Sopii siihen, kuin olisi uudesta asti ollut :)

  PS. Minulla olisi sinulle blogissa pieni haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kiitos haasteesta! Täytyy tulla kurkkaamaan. :)

   Poista
 2. Ketju sopii kyllä lampun pariksi hyvin. Ja hienot tuunaukset pannunalusessa sekä ruukussa!

  VastaaPoista
 3. Jossu:Ikea näyttää myyvän lamppua 38cm ja 50cm halkaisijaltaan. Kumpi koko tuo teidän lamppu on? Todella kaunista teillä;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)

  Meidän lamppu on tuo pienempi, eli halkaisijaltaan 38 cm.

  VastaaPoista