20130528

Romanttista ja rouheaa


Pikaiset heipat ja tosi kiinnostavat kirppisostoksien esittelyt! ;)

Vierailtiin Vanton tilan keväisellä sisustuskirppiksellä lauantaina. Olishan siellä ollut kaikkea kivaa, mutta monesta jutusta tuli sellainen olo, että tonhan voisi tehdä itsekin. Mukavaa oli käydä kuitenkin ja Olivia sai ihmetellä kanoja ja poneja. <3

Jotain kuitenkin tarttui mukaan, nimittäin nuo suloiset keraamiset maitokannu ja sokerikippo, jotka kustansivat yhteensä kaksi euroa. Pitäisiköhän taas järjestää kahvittelut, että saisi nuo äkkiä käyttöön. :)

Rouheat ihanan paksut pannunaluset löytyivät samalla reissulla ihan peruskirppikseltä.
Nyt on pannunalusvaje täytetty, edellisten korkkisten lennettyä jokin aika sitten roskiin. Maistuivat tytölle turhan hyvin, kun löysi ne aina vaikka kuinka piilotin. Noita kehtaa pitää esilläkin pienen ulottumattomissa. Ovat luonossa aavistuksen harmahtavammat, kun kuvissani kummasti puun sävyt aina punertaa.

Eilen tein visiitin taas yhdelle toiselle kirppikselle. Sieltä löytyi vaikka mitä ja rahaa meni komiat 3,60 €, mutta niistä myöhemmin. Kirpparit on sitten kivoja! ;)

Mukavaa päivän jatkoa! :) 4 kommenttia:

 1. Kirppikset on niin kivoja. Ja kirppislöytöjen esittelyt :)

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sulla! Eksyin tänne toisen blogin kautta ja aivan ihana blogi sulla! Itse olen bloggannut vasta pari kuukautta, saa mielellään käydä tutustumassa :)

  Terkuin,
  Melissa blogista Melissa's Take on Life

  http://melissatakesonlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiva kun eksyit tänne. :)
  Täytyypä tulla vierailulle!

  VastaaPoista