20130513

Sängynpäädyn uusi ilme


Täällä taas! Juhlinnan täyteinen viikonloppu takana. Lauantai tuli 30 vuotta täyteen ja sunnuntaina vielä äitienpäivä. Ihania lahjoja tuli saatua. Kiitos kaunis. <3 Ensi lauantaina vasta kahvittelut lähisuvulle, mutta ystävien kanssa juhlittiin jo virallisena päivänä. Oikein ihana viikonloppu siis. :)

Ajattelin nyt laittaa kuvia meidän taannoisen sängynpäätytuunauksen lopputuloksesta. Eli pohjana on vanha Ikean Malm -sängynpääty, jolla ollaan nyt menty viimeiset vuodet. Olin jo jonkin aikaa miettinyt jotain listaa yläreunaan, mutta sitten innostuttiinkin lisäämään vähän enemmän: suorat laudat ja kapeat koristelistat niiden kylkeen, jotta päädystä tuli kolmeikkunainen. Mies taiteli listat paikoilleen ja maalasin kerroksen liitutaulumaalia päälle. Valkoisella liidulla olen "kuluttanut" päätyä, mutta kuvissa se ei ihan niin paljon näy, kuin livenä. Voisihan tuohon vaikka kirjoittaa tai piirrellä jotain, jos sille päälle sattuu. :)
Tuunaukseen upposi rahaa alle kolmekymmpiä, ei paha.


Oih, olen niin tyytyväinen lopputulokseen. Love it <3

Lämpöä ja aurinkoa viikkoonne! :)


12 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää ja evukasta on ollut! Siihen on sitten kiva niitä hyvänyön toivotuksia puoli ja toisin kirjoitella ;)!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana sängynpääty!! Ja onnea 30v!

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää! Mun tekee aina mieli ostaa kaikkea mitä teillä on :D Olenhan minä esim tuollaisia tyynyliinoja nähnyt mutta tuossa ne näyttää nyt ihan must-have:ilta! Ja nuo kellot(?) yöpöydillä. Mistähän ne on hankittu? Kiitos ihanasta blogista ja onnea synttärisankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hih, hauska kuulla. :D Vai pitäiskö pahoitella, jos aiheutan "turhaa" rahan menoa... ;) Nuo kellot on Philipsin kelloradiot ja ostettu muutama vuosi sitten muistaakseni ihan Prismasta. Samanlaisia tai samankaltaisia saa varmasti muualtakin!

   Kiitos paljon itsellesi mieltä lämmittävästä kommentista! <3

   Poista
 4. Aivan mielettömän upean näköistä! Kaunista Floran päivää sinulle! ✿

  Peonies of Beatris

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis sängynpääty! Ja ihana makuuhuone teillä muutenkin :)

  VastaaPoista
 6. löysin blogisi sattumalta! avian ihanaa blogi ja koti =). Mistä olet ostanut helmalakanan? Jeanette

  VastaaPoista