20130615

Pupuvalaisin
Olivian huoneeseen himoitsemani Heicon pupuvalaisin löysi tiensä tänne reilu viikko sitten. Tytön nimipäivä oli hyvä tekosyy se viimein ostaa. :)

On se kyllä niin ihana ja sopii väriensä puolesta tänne paremmin kuin hyvin. Sopii kyllä varmasti kaikkialle, mutta korvien puna ja silmien harmaa sattuvat molemmat löytymään huoneesta. Ostin vahingossa ensin ihan valkoisen version, kunnes vasta kotona tajusin, että ei tämä kyllä nyt ole ollenkaan se mitä halusin. Palautukseen meni. En edes tiennyt, että näissä on eri värivaihtoehtoja, varsinkaan myös toisenlainen valkoinen. Siellä liikkeessä ei tätä ollut lainkaan tarjolla, joten tilasin sitten Kaunis pieni elämä shopista.

Kuvissa näkyy myös kauan sitten hankitut pöllönupit. En ole niistä mielestäni mitään kirjoitellut... Tilasin ne Hollannista asti, eikä tilatessa tullut mieleenkään kyseenalaistaa, kuinka terävät pöllöjen korvat ovat! No laitoin raukat pää alaspäin, kun en palauttaakaan viitsinyt. Olen kyllä niihinkin ollut silti lopulta ihan tyytyväinen. Ihan hauskat noinkin. Nuo virkatut korit tein reipas vuosi sitten, silloin kun Olivialla ei edes vielä ollut omaa huonetta. Sopivat onneksi hyvin joukkoon.

Siinä nopeasti lauantain lapselliset Olivian huoneesta!

Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)9 kommenttia:

 1. Ihana huone nimppari sankarilla ja hyvä lahja ostos äidiltä :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Kaunis huone ja ihania yksityiskohtia :)

  Löysin blogiisi toisen blogin kautta, onneksi löysin :) ihana blogi, lisäilin heti itseni lukijaksi ja omien blogisuosikkien joukkoon. Tervetuloa vastavierailulle:

  http://castle-inthesku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa, kun löysit tänne. Tervetuloa! :)
   Tulen varmasti vastavierailulle piakkoin!

   Poista
 3. Aivan mielettömän kaunis lastenhuone! Minulla on sinulle tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://kulma47.blogspot.fi/2013/06/tunnustan-kiitan-ja-niiailen.html

   Poista
 4. Blogisi on aivan ihana! :)

  Tuosta puoulampusta... poikani sai saman KPE -shopista tilattuna joululahjaksi.
  Onko myös teidän lamppu kun se on päällä, niin tosi kellertävä se valo ja paljon tummia "läiskiä" ?
  Mä oon myös himoinnut tuota pitkään, mutta petyin siihen valoon kyllä, kun minun silmään on liian tumma ja pelottavankin näköinen :(

  VastaaPoista