20130612

Uusia löytöjä******
Heippa!

Enpä ole paljoa blogiin ehtinyt, enkä muiden blogeja ihastelemaan. Syynä nyt lähinnä kiireisenä pitävä kirpputori. Viikko pian takana ja ihan kivasti on taas tavaraa mennyt! Niin ihanaa saada itselle turhia juttuja pois nurkista ja varastosta lojumasta. 

Oman viikkoni aikana on onneksi ennätys vähän löytynyt tavaraa tilalle, aiempiin kertoihin nähden. Kolme juttua vain. Näistä keskimmäinen kippo kuuluu tämän viikon saaliiseen, mutta tarjotin ja kynttilänjalat löytyivät jo aiemmin.

Tarjotin oli kaksi euroa ja juuri sellainen, mistä olen haaveillut tuohon kaapin päälle. Metallikippo oli 50 senttiä, ajattelin käsitellä sen vielä jollain. Puiset kynttilänjalat myytiin parina hintaan 50 senttiä ja ne maalasin välittömästi harmaalla ja kuluttelin.

Edit: Enpä sitten aikaillut tuon metallipurkin tuunailun kanssa, niin kuin kolmesta viimeisestä kuvasta näkyy: harmaan Bilteman minimaalipurkin lähes kuivuneet rippeet huolimattomasti pintaan ja valmis. Ja pakko oli lisätä kuvat vielä nopeasti tänne! Aika ihana tuli minusta, vielä vähän jostain kohtia voi rapsutella maalia pois. Muutama minuutti meni, hih.

Some new finds from the flee market. Those wooden candle sticks I painted grey. That metal jar in the middle I will also paint after I have decide how. Edit: I painted it sloppily grey as shown in three last pictures. :)


Mukavaa viikon jatkoa! <38 kommenttia:

 1. ihania löytöjä :) Samat korit löytyy meiltäkin!
  Niin ihania noi servettituunaukset :)

  VastaaPoista
 2. Kivat löydöt! Itse en tänään löytänyt yhtään mitään, kun kävin kierroksella. Sinulle olisi muuten haastetta blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) no voi... Toisaalta on hyvä, kun ei välillä löydy mitään, niin on taas mukavampaa seuraavalla kerralla tuoda hyvällä omalla tunnolla tavaraa kotiin! :) kiitos haasteesta!

   Poista
 3. Olipas kivoja löytöjä ja tosi edullisiakin vielä :)!
  Itsellekin tekisi hyvää kirppispöydän varaaminen. Miten sitä turhaa tavaraa aina kertyykin niin paljon kaappeihin pyörimään?? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niinpä! :)
   Niin kumma kun sitä kertyy, kun samalla kun myy, löytyy uutta tilalle samaan tahtiin, heh! :)

   Poista