20130721

Sivupöytä

Täällä on maalisuti viuhtonut viime viikonloppuna ja nyt viimeiset vedot tänä viikonloppuna. Välissä sentään lomailtiin mökillä. No rentouttavaa puuhaa maalaaminenkin, ainakin kun on viimein valmista. ;)

TV tosiaan päivitettiin nykypäivän malliin ja päästiin samalla eroon jättisuuresta TV -tasosta. Samalla tason yllä ollut hylly poistui, koska uusi televisio ei olisi alle mahtunut ja ajatus oli muutenkin korkeammasta tasosta. No isojen reikien vuoksi koko seinä piti maalata uusiksi. Vanha sävy oli hopea ja se tuntui hieman turhan tummalta. Uudeksi sävyksi valikoitui Tikkurilan Harso, mikä onneksi osoittautui hyväksi valinnaksi. Huh, maalisävyn valinta on niin pelottavaa. :)

No näissä kuvissa nyt ei uutta TV:tä näy, tasoakin vain kulmasta, mutta sivupöytää sitäkin enemmän. Ostin tämän puisen sivupöydän ystävältäni pääsiäisen aikoihin parin kympin hintaan. Aiemmin se ei mihinkään mahtunut ja odottelikin muutaman kuukauden maalia ja paikkaa. Pakko se oli silloin ostaa, kun tuollaisesta olin haaveillut, vaikka olisi sitten mennyt vasta seuraavaan kotiin. No nyt mahtui tännekin. Valkoiseksi maalasin ja haaveilin kuluttamisestakin, mutta en ainakaan vielä "uskaltanut". Ihana on noinkin!

Pikaista stailausta ja kuvat tänne, periaatteessa näyttää hyvältä. Muuten on koko tuon seinän kanssa vielä vähän totuttelua, kun oli niin kauan samat kalusteet ja hyllyssäkin upottetut halogeenit. Nyt valaistus ym. vähän hakusessa, mutta kivaahan tämä kokeilu ja miettiminen on. :)

Tuo puinen jakkara on neljän euron löytö ekotorilta, kun etsittiin TV-tasoa. Ihana sekin, vaikka ei täällä olisi yhtään jakkaraa enää tarvittu! :) Kasvin lainasin kuvaan parvekkeelta, jossa se on kesää viettämässä.  

Huomenna lähdetään muutaman päivän Road Tripille, jonka aikana käydään myös perinteisesti Asuntomessuilla. Mukavaa kesäistä reissailua tiedossa siis. <3

Kivaa viikkoa kaikille! :)8 kommenttia:

 1. Ihana sivupöytä, ja tosi kauniita kuvia, edellisen postauksen ovikin todella ihana! tiedän niin tunteen kun joku juttu on pakko ostaa vaikka sille ei olekaan paikkaa tiedossa- mieheni vaan aina yrittää minua jarruttaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) joo ei täälläkään mies ole kovin innoissaan näistä ostoista, jos nyt mistään mikä liittyy sisustukseen. ;) onneksi edullinen hinta yleensä auttaa suostuttelussa vähän ja viimeistään sitten kun juttu vihdoin on esillä ja näyttää kivalta, niin löytyy taas hetken ymmärrystä näille pakko-ostoille! :)

   Poista
 2. Upealta näyttävät muutoksen tuulet! Sun tyylitaju on niin vankkumaton, ettei voi tulla kuin kaunista jälkeä :) Mutta tiedän tunteen, kun jotain muutoksia tekee eikä silmä meinaa heti tottua ajatukseen ;)

  Ihana pikkujakkara, ja uus Tv-taso näyttää myös ihanalta!

  Iloisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, miten kivasti sanottu! <3
   Joo hetken aina kestää, kunnes kohta ei enää muistakaan miltä aiemmin näytti!

   Iloisia kesäpäiviä myös sinne! :)

   Poista
 3. Kaunis on kyllä tuo seinän väri:) Meillä makuuhuoneen seinän väri mietinnässä. Muualla meillä Tikkurilan tummempi sävy Harosta, niin voisipa testata tuota makuuhuoneeseen. Ja ihana on tuo pöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo osottautui kyllä hyväksi väriksi, ei liian sinertävä, eikä rusehtava.

   Poista