20130804

Kortit työpöydän ylläTarkoitus oli ottaa kuvia haalimistani Ylva Skarpin korteista, joita ostin yhden setin keväällä ja toisen reilun viikon takaiselta kesäreissulta. En ollut aiemmin löytänyt meille sopivia tekstikortteja, kunnes alkuvuonna törmäsin ruotsalaisissa ja norjalaisissa blogeissa Ylva Skarpin ihanuuksiin. Nyt niitä siis on ollut jo hyvän aikaa myös täällä meillä, mutta en ole niistä kuvia jostain syystä saanut otettua. :) 

No tänään yritin, mutta kuvatessa hyydyin kuitenkin jo ensimmäisen paikan jälkeen ja näissä kuvissa kortitkaan eivät näy kuin yhdessä kuvassa... öö. No jotain kuitenkin, eikä näistä nurkista nyt ihan hetkeen kuvaa ole ollutkaan. Liekö syynä tähän hyytymiseen eilisiltaiset ystäväni valmistujaiset, joiden vuoksi Oliviakin oli ensimmäistä kertaa yökylässä. ;)

Nämä työpöydän yllä olevat kortit ovat keväältä ja siinä paikassa mihin niitä kaavailinkin. Kortit olivat kuitenkin suurempia, kuin olin ajatellut, joten vain kaksi pääsi seinälle. Tämän setin yksi kortti majailee eteisessä kaapinovessa. Uuden setin pari ihanaa löytyy olohuoneesta. Täytyy katsoa ajan kanssa löytävätkö loputkin paikkansa. Kuvailen näitä muita sitten "paremmalla ajalla", heh.

Näissä kuvissa näkyy lipasto ilman pikkutelkkaria. Se  kun on kesäisin lähinnä mökillä. Nyt kun on tottunut tähän keveämpään ilmeeseen, niin en ehkä kaipaisi sitä edes takaisin, vaikka kova TV:n kuluttaja olenkin. Yksi telkkari on riittänyt mielestäni ihan hyvin. Tuon paperipussukan sain viime jouluna joululahjaksi. Kehykset ja lasipurkki on aikanaan löydetty kirppikseltä. Isompi lasipurkki on mamman peruja. Kehykset ovat tuunattu, kuten ruukkukin. Se on tosin aika omintakeisen näköinen. Alunperin se oli ruskea, mutta maalasin sen ja koristelin decoupage -lakan avulla serveteillä silloin kun tein tarjottimiakin. Onhan siinä kaikki vähän sinne päin, mutta ajan myötä olen tykästynyt siihen. :) Tämmöisiä höpötyksiä tänään.

Mukavaa sunnuntai-iltaa! <32 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia sinulla täällä, ja tuo edellisen postauksen tiipii on todella näppärästi toteutettu. Olen myös itse innokas sisustaja ja tuunaaja. Mukavaa päivää sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sisutus ja tuunaus ovat kyllä mukavia harrastuksia, näkee oman kädenjälkensä. Kiitos samoin sinulle! :)

      Poista