20130826

Olohuoneessa tapahtunutta...

Nyt on kyllä ollut toosi pitkä tauko blogissa, enkä ole oikeastaan muidenkaan blogeja lueskellut. Ollut niin sanottu blogitauko, vahingossa. Eiköhän taas syksyn tullen tule vanhat tavat esille ja lueskelen ihania blogeja yömyöhään. :) Tosin viikon päästä aloitan työt puolentoista vuoden kotiäiteilyn jälkeen. Saas nähdä miten ajankäyttö sitten jakautuu... Vähän hirvittää ajatus kaikin puolin, mutta lähinnä ero lapsesta.

No mutta siihen olohuoneeseen... onhan sitä tässä tauon aikana (ja sitä ennenkin) tullut osteltua yhtä sun toista kotiin, mitä ei ole vielä täällä esitelty, vaikka ovatkin jo kotiutuneet kuin olisivat aina olleet...
Ostin uuden maton 40 % -alekupongilla Kodin ykkösestä. Tämä Pandora -villamatto ihastutti alkuvuodesta, mutta en sitä silloin meille osannut kuvitella. Nyt  se kuitenkin tuntui yhtäkkiä ainoalta oikealta vaihtoehdolta edellisen harmaan nukkamaton tilalle. Vanha matto siirtyi nyt makuuhuoneeseen. Hintaa jäi noin 135 €, mikä tuntui mattojen katselun jälkeen pilkkahinnalta 160 x 230 cm matosta. Toivottavasti myös kestää hyvin. Vajaa kaksi viikkoa on kulunut ja olen kyllä tykännyt! Pieni tyylimuutos on niin kiva ja jopa villan karheuteen on tottunut.

Seinällä näkyy Ylva Skarpin kortti ja sohvalla lojuva lammas on myös viime kuukausien ostoja tuoreimmasta päästä. Meillä on täällä oikea eläintarha pikku hiljaa... oravaa, lammasta, pupua ja siiliä. :) By Nordin jutut olivat haaveissa jo joskus taannoisessa postauksessa, kun tein oikein kollaasin, mutta onneksi näitä "kopioita" nyt löytyy pienemmällekin kukkarolle sopivin hinnoin.

Miltäs uusi olohuoneen matto teidän mielestä näyttää?

Mukavaa lämmintä viikon alkua kaikille! <315 kommenttia:

 1. Minäkin onlen ihastunutYlva Scarpin teksteihin.
  Olen pidemmän aikaa harjoitellut Ylva Scarp kalligrafiaa ;). Ja tehnyt itselleni muutamia tauluja :).
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ei ole tullut mieleenkään, että tuotakin voisi jäljitellä! :)
   Varmasti hienot taulut olet saanut aikaiseksi. :)
   Kiitos Erica!

   Poista
 2. Oikein kauniilta näyttää! Niin kuin olohuone muutenkin, niin harmonisen rauhallista.

  t. Uusi lukijasi ja toinen harmaan ystävä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää :) täällä myös ostettu uusi matto ja nyt odottelen sen saapumista :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää :) täällä myös ostettu uusi matto ja nyt odottelen sen saapumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Uusi matto piristää kummasti huoneen ilmettä, toivottavasti saat omasi pian! :)

   Poista
 5. Tosi kauniin näköistä! Tuo matto on juuri sellainen mistä itsekin tällä hetkellä haaveilen. Ja kaikki tuon näköiset matot taitavat olla juuri villaa. Ei ole villamatoista meilläkään kokemusta, joten pienesti epäilyttää. Meillä on lattiat nyt lattiarempan jälkeen enemmänkin harmaan sävyiset ja olohuoneen matossa on beigeä ja luonnonvalkoista. Kaipaisin kovasti tuohon tilaan juuri tuollaista harmaansävyistä mattoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa! :) Onhan tuo villa aika erilainen, nukkamaton/ryijymaton, mikä lie oikealta nimeltä onkaan, jälkeen, mutta lyhyen käyttökokemukseni perusteella olen kyllä tykästynyt villaankin. Eipä ainakaan roskat piiloudu matoon sisään ja pintakin on pehmentynyt. Voin suositella! :)

   Poista
 6. Kaunista, valoisaa ja vaaleaa :) Hyvä mattokauppa! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Matto sopii oikein hyvin olohuoneeseenne :) Minusta tuntuu, että kaikkein vaikeimmat ostokset ovat juuri matot ja verhot. Tuntuu ettei oikein koskaan ole tyytyväinen. Mutta teillä matto-ostos on mennyt ihan nappiin, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, oon kyllä itsekin tosi tyytyväinen tuohon mattoon, vaikka aluksi tuntui tosi rajulta pliisun vaalean harmaan jälkeen! :) verhot ja matot vaikuttaa kyllä huoneen ilmeeseen paljon, että en ihmettele jos tuottavat päänvaivaa!

   Poista
 8. Kaunis olohuone ja tuo matto, ihana!!:)

  VastaaPoista