20130903

TV ja sen taso

Tässä nyt viimein kuvia uudesta TV:stämme tai no pääasiassa tasosta. Vanha telkkarimme oli tosiaan vielä jättimäinen kuvaputkitelkkari, joten uuteen kojeeseen ihan liian iso taso lähti samalla vaihtoon. Uuden tason kriteerinä oli, että oheislaitteet saisi piiloon oven taakse, kuten vanhassakin. Tämän jälkeen suurin osa TV-tasoiksi tarkotetuista yleensä karsiutuu... Halusin myös mieluiten käytetyn kalusteen, ja vielä sopuhintaisen sellaisen, kiersimme läheiset ekotorit ja kalustekirppikset ja siltä reissulta löytyi tämä ihanuus. <3 

Taso oli todella tumman ruskea ja kansi oli täynnä kynnenraappeita, laatikkojen nupit olivat samaa tummaa puuta ja ovissa ei ollut nuppeja ollenkaan. Maalasin sen valkoiseksi ja tilasin Lundagårdilta samanlaiset posliininupit, jotka olen laittanut vitriiniinkin. Ne on vain niin sopivat tähänkin. :) Kuvissa niitä ei kyllä oikein edes erota... Lipasto on painunut keskeltä alaspäin, minkä vuoksi ovet ovat todella tiukat (pitäisi varmaan hioa vähän ylereunaa jossain vaiheessa), mutta nuppien lisäyksen jälkeen, ne toimivat ihan hyvin ja onpahan valmiiksi lapsilukko, sen verran voimaa tarvitaan!

Huone leveni silmissä, kun taso vaihtui ja tosiaan tuo jo aiemmin nähty sivupöytäkin mahtui siihen viereen. Tuossa välissä onkin nykyään Olivian yksi vakiopiilo. Nytkin jakkara on kuvissa näköjään miten sattuu, kun pöydän jalkojen välistä on tietenkin kivempi tulla pois. Olen kyllä nyt todella tyytyväinen näihin uusiin juttuihin. Muuta blogissa ennen näkemätöntä taitaa olla tuo Elloksen puuhevonen ja House Doctorin peili.

Täällä vietetään vapaapäivää ensimmäisen työ- ja tarhapäivän jälkeen. Hyvin meni molemmilla, että eiköhän se tästä! =)

Hyvää viikon jatkoa! <323 kommenttia:

 1. Tykkään,kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit, miehen vanhemmat pelasti tuollaisen hyvinkin samannäköisen hylätystä navetasta, jonka katto oli jo osittain romahtanut sisään. Jalat on vähän simppelimmät, mutta muuten voisi luulla, että ovat samasta tehtaasta tulleet. :) Kivannäköisiä muutoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma! Onneksi pelastivat, etteivät tämmöiset kaunokaiset katoa. :) kiitos sinulle!

   Poista
 3. On kyllä kaunis ja kaunista:)

  VastaaPoista
 4. Oij, sentään! :) Tulipa siitä todella kaunis! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas hyvännäkönen taso ! Iloa hymyä ja jaksamista duuniin :] -Nilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan! ;) yritän olla siellä rennolla otteella, hoitaa hommat, ei turhaa stressiä öö... Turhasta. Katotaan onnistuuko!? :) kiva, että kävit kurkkaamassa ja kommentoit! :)

   Poista
 6. TV ja sen taso näyttävät oikein hyviltä ja sopivat loistavasti kauniiseen ja vaaleaan sisustukseesi, hyvä löytö.
  XX

  VastaaPoista
 7. TV ja sen taso näyttävät oikein hyviltä ja sopivat loistavasti kauniiseen ja vaaleaan sisustukseesi, hyvä löytö.
  XX

  VastaaPoista
 8. Täällä uusi lukija ilmoittautuu!
  Kaunis koti teillä :D

  VastaaPoista
 9. Osaatko sanoa tuon harmaan seinän sävyä?
  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, etten ole huomannut kommenttiasi aiemmin!

   Tuo sävy on Tikkurilan harso. Toivottavasti tieto ei nyt tullut ihan liian myöhään! :(

   Poista