20131004

Olohuoneen lokakuuNo huh, onpa rakeisia kuvia. Ongelmia ollut ilmeisesti muillakin kuvia tänne ladatessa... Saa niistä kai silti jotain selvää? Toivottavasti ei ole pitkäaikainen ongelma...

Juttuni tulee taas vähän viiveellä, kun en ole tänne vähään aikaan kerinnyt päivittelemään. Joku viikko sitten käväisin lähikangaskaupassa ja haeskelin tyynynpäällisiin kangasta. Löysin valkomustaraidallisen, sekä mustan pienillä kuvioilla. Jälkimmäistä on näissä kuvissa kyllä vähän vaikea tarkemmin erottaa. Kivat tyynyt tuli kuitenkin molemmista, vähän ryhtiä näin syksyyn. Palalaatikosta löysin pienen palan kapearaitaista mustavalkoista kangasta, siitä päätin tehdä kaitaliinan. Yhdistin kaksi palaa, jotta sain siitä tarpeeksi pitkän ja yllätys yllätys jäi silittämättä, vaikka keskisauma sitä kipeästi tarvitsisi. Kyllä sen ehtii. :)

Sahakuvioinen valkoharmaa tyynynpäällinen ja lyhty kaapin päällä ovat ihanuuksia Kodin Ykkösestä, siellä kun oli taas tarjouspäivät ja -40 %:n kuponki kourassa oli pakko käydä pyörähtämässä. Tyynynpäällistä en ilman kunnon alennusta olisi ikinä raaskinut ostaa, mutta se on juuri sellainen väriltään ja kuvioinniltaan jollaisesta olen haaveillut. Tuollainen lyhtykin on ollut haaveissa... ehkä toisen merkkisenä, mutta hintansa puolesta Anno käy oikein hyvin. :)

Ns. perintötarjotinkin on ollut pöydällä varmaan jo kuukauden. Se oli jo mustakin yhdessä vaiheessa, mutta huuhtelin maalit äkkiä pois ennen kuin ehti kuivua. Tulin katumapäälle! Pinta on osittain kulunut, joten sen vuoksi sen voisi jollain käsitellä, mutta ainakin toistaiseksi saa olla noin. Siitä kuuluu mukava kolina, kun Olivia sitä innostuu hakkaamaan, mutta muuten on kokonsa puolesta niin iso, että on turvassa tytön hyökkäyksiltä. Kiva voida vihdoin laittaa jotain uutta pöydälle, vaikka vieläkään ei ole ihan sama mitä siihen laittaa. Sen verran tytön käsissä kaikki lähtee edelleen liikkeelle. Onneksi tavarat ei enää kuitenkaan lennä suoraan vauhdilla lattialle! :) 


Rentouttavaa syksyistä viikonloppua! <317 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat sävyt olkkarissa!♥

  VastaaPoista
 2. Kaunis rento tunnelma meillä <3

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin kaunista. Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis. <3 Vähän viivästyi kommentteihin vastaaminen ja näin ollen voinkin toivottaa taas Ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 4. Kaunista. No on ollut ongelmia kuvien kanssa, olenkin ihmetellyt paria viimeistä postausta tehdessäni kun kuvat ovat todella rakeisia. Mikähän siinä taas mättää... Toivottavasti tilanne korjaantuu. Hyvää viikonloppua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo on kyllä ärsyttävä ongelma... Toivottavasti pian korjaantuu jos ei ole jo korjaantunut. Aina voi toivoa! :) Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Huoh! Niin kaunista, kuten aina <3
  Tuo olkkarin matto on mahtava, ja näitä harmaita sävyjä ihastelen :)

  Iloa ja aurinkoa viikkoonne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Itsekin oon supertyytyväinen mattoon, vaikka aluksi vähän sitä jännitinkin, kun oli muka niin raju kuvio, hih. :)

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 6. Moikka! Mistä tuo ruokapöytä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   En valitettavasti tiedä mistä pöytä alunperin on. Se on mieheni ostama jo ennen kuin tavattiin ja hänkään ei enää muistanut. Ilmeisesti sitä liikettä ei enää ole olemassa, siitä on nyt yli seitsemän vuotta. Se on tammipöytä, mutta viimeisen vuoden tai kahden sisällä maalasin sen valkoiseksi. Kiitos kuitenkin mielenkiinnosta, vaikka minusta ei nyt paljon apua ollut! :)

   Poista
 7. Teillä on niin kaunista. <3 Olen itsekin opetellut kuvaamaan uudella kameralla, todisteita tästä löytyy blogistani :D Olen kuullut että kannattaa tallentaa kuvat png-muotoon jpg:n sijaan niin kuvat eivät tule rakeiseksi.

  VastaaPoista
 8. Tutustuin bogiisi ja liityin heti seuraajaksi. Tykkään raikkaasta tyylistäsi ja kuvistasi. Itseltäni löytyy samanlaisia juttuja kodistani erityisesti tekstiileistä ja samantyylisiä huonekalujakin löytyy. Olen haaveillut pitkään myös Hektar-varjostimesta, millainen on teidän ruokapöydän yläpuolella. Tervetuloa tutustumaan myös omaan blogiini Jaana Grey Houseen♥

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana tuo olohuoneen matto! Saako kysyä, että mistä se on ostettu?

  VastaaPoista