20131115

Moi ja kiitos!Heippa piitkästä aikaa!

Täällä on ollut ja taitaa olla edelleen yksi niin hyper super väsynyt äiti, ettei energiat ole riittänyt mihinkään muuhun kuin työssä käyntiin ja arjen jonkin näköiseen pyörittämiseen. Tosin siitäkin suuri kiitos kuuluu kyllä miehelle, eikä mulle. Joten nämä blogihommatkin on jäänyt odottamaan parempia aikoja. Syytkin tähän selviävät kyllä varmaan aikanaan... Kiitos kuitenkin runsaasta kommentoinnista, niitä on ollut ilo sähköpostista lukea, vaikka syyllisyydentunto "laiskuudesta" vahvistuukin kommentti kommentilta. :)

Meidän koti muuten löytyy uusimmasta Kotivinkistä. Jotkut olivat jo sen sieltä bonganneetkin. Ihanat Jonna Kivilahti ja Krista Keltanen olivat täällä käymässä Elokuussa ja oikein mukavan jutun saivat aikaiseksi. Kiitos paljon teille! Kiva muisto jää tästä kodista, kun joskus muuton aika koittaa.


Ylinnä näkyy ainoa sisustuksellinen hankinta moneen moneen viikkoon ja siitäkin kiitos äidilleni! :)  Kuvassa vielä lappukin siinä roikkuu, mutta ihana rikkasetti on siis kyseessä. Parikymppiä hintaa, joten ei paha. Olivia on toistaiseksi ollut innoikkain käyttäjä, mutta kyllä se ihan tarpeeseen on tullut. Eipähän tarvitse olla imuria hakemassa, joka murun takia. 

Pikku hiljaa se joulun tunnelman luominen alkaa kiehtoa täälläkin. Yritetään taas mennä lähinnä niillä mitä kotoa löytyy. Voisi ehkä alkaa selailemaan viime vuonna hankkimaani joulukirjaa Sanselig jul, josko sieltä saisi kipinän jouluisiin sisustuspuuhiin ja tämän väsymysmöykyn pikku hiljaa hälvennettyä.

Valoa ja tunnelmaa pimeään marraskuuhun! <3


11 kommenttia:

 1. Olen katsellut juuri tuota rikkalapiosettiä Annolta, mutta hintaa 30€. Saako sen jostain halvemmalla? Pitääkin ostaa tuo lehti, teillä on niin kivan näköinen koti :) Tsemppiä ja voimia! T: Miukkis

  VastaaPoista
 2. Voimia tähän synkkään marraskuuhun! Joskus pieni blogitaukokin on paikallaan. Itsekin palasin takaisin blogimaailmaan usean kuukauden jälkeen. Meillä remontti vei kaiken ajan ja voimat, mutta oli aika ajoin kiva käydä seurailemassa mitä tutuille blogeille kuuluu :)
  Huomasinkin heti lehdestä, että siinä oli tuttu blogi :)

  Terkuin, Tanja
  http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  Terveisin, Tanja
  http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Täällä myös "voimat ihan loppu" ja pimeys masentaa. Tulisipa lunta pian :)

  Mukavaa lauantaita

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän kyllä tuntojasi, itsellekin tullut välillä bloggaustaukoa ja sitten iskee syyllisyys kun ei postaile pitkään aikaan... Elämässä on kuitenkin muutakin kuin blogi :). Mutta on se sitten niin kiva palatakin kertomaan kuulumisia ja päästä taas takaisin postailun makuun :).
  Teillä on kyllä ihana koti ja pitääkin käydä kurkkimas lehtihyllyjä jos tuota Kotivinkkiä vielä löytyisi!
  Iloa talven odotukseen!

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Ihana juttu teidän kodista Kotivinkissä. Pitihän se lehti ostaa ja lukea tarkemmin;)
  Kiva, toi annon rikkalapio ja harja. Täytynee itsekin käydä sitä katsomassa Kodin ykkösessä.

  VastaaPoista
 6. Hyvin ymmärrettävää että välillä väsymys iskee ja arkikin on rankkaa. Varsinkin jos tekee pitkää päivää. Älä tunne syyllisyyttä, vakilukijat kyllä tulevat juttusi lukemaan vaikka niitä harvemmin laittaisitkin. Kotisi on vaan niin kaunis <3 lehti pitää kyllä hankkia.

  VastaaPoista
 7. Kaunis blogi ja kaunis koti, liityn seuraan :)

  VastaaPoista
 8. Oi että miten on mun mieleen tämä sun blogisi, aivan ihana koti sulla! :) jäin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 9. Jaksamista Sinulle sinne! <3
  Silloin kun on vain kerta kaikkiaan väsynyt, kannattaa tehdä vain ne välttämättömimmät hommat ja yrittää kerätä voimia. :) Bloggaat sen verran kuin jaksat, kyllä sitä sitten taas myöhemmin on paremmin virtaa. :)

  Halauksin! :)

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti pahimmat kiireet helpottavat ainakin hetkeksi ennen kuin ne joulukiireet alkavat. Täällä jo odotellaan teidän joulutunnelmia... Mutta ei sun pidä mitään syyllisyydentuntoa potea :-) Tunnelmallista 1. adventtia!

  VastaaPoista
 11. Hihhii pienen metsästyksen jälkeen sain yhdeltä lemppariasiakkaalta tuon lehden ! :] t. Nilla

  VastaaPoista