20140329

Kukkia ja tuolivilautus osa 2Oi miten mukava lauantai takana. Oli kyllä ihanan keväinen ilma, vaikka korvia vähän kylmyys vihloikin. Käytiin muumileikkipuistossa ja vielä Naantalissa Muumimaailmassakin kurkkimassa nukkuivatko muumit vielä talviunta. ;) Toivottavasti sielläkin vietettiin rentouttava lauantai! Pitäisi varmaan olla jo nukkumassa, mutta pakko oli testata uutta tietokonetta... Jei se on täällä viimein. :)

Toinen osa uusista tuoleista saapui eilen. Tänään piti päästä vanhoista eroon, mutta harmi kyllä kauppa peruuntui viime tipassa. Nyt noita tuoleja on aika runsaanlaisesti. Hmmm... No tässä nyt eilen napsittuja kuvia neilikoista, mutta pääsipä toinen upouusista tuoleistakin osittain mukaan. Ne on niin kivat, niin kuin on nuo kukatkin! Tuoleista lisää edelleen siis myöhemmin... :)

Kiitos hirmuisesti muuten kommenteista ja käynneistä täällä! On ollut ilo huomata, ettei ole täysin unohdettu, vaikka piitkä tauko tulikin pidettyä! <3

Leppoisaa sunnuntaita ja muistakaa siirtää kelloja!7 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloinen viikonloppu. Meillä mies sairasteli pari päivää ja nyt taitaa olla oma vuoro.. No, voipa hyvällä omatunnolla lepäillä sohvalla ja kahlata läpi blogeja, Pinterestiä ja Instagramia. :) Meiltäkin löytyy Tolixeja, ovat kyllä ihanan helppoja lapsiperheessä. :) Mutta eikö olekin harmittavaa, kun luulet saaneesi jonkin vanhan tuotteen myytyä ja sitten kauppa peruuntuukin..? En tiedä mitä kautta kauppasit tuoleja, mutta minulle on viime aikoina tehty kahdet oharit tori.fissä. Tosi kurjaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairastelussakin on puolensa, mutta toivottavasti kuitenkin olet pian terveiden kirjoissa! :) Kauppojen peruuntuminen on kyllä todella harmittavaa. Mullakin tämä on jo toinen kerta aika pienen ajan sisällä.
   :( sitten vielä ilmoitetaan vasta samana päivänä tai puoli tuntia ennen, kuten tässä tapauksessa!!

   Poista
 2. Voi mahoton miten kauniita kuvia! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana tuoli! Mut mite onko siinä viilee istua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! :) Noh, varmasti verrattuna tuoleihin, jotka eivät ole metallia, mutta ei sitä kyllä käytössä ole huomannut tai ainakaan se ei ole häirinnyt. Keittiössä meillä on tällaisten päällä pehmusteet, joten silloin ei ainakaan! ;)

   Poista
  2. Juu just katsoinkin. Kivalta ne kyllä kerrassaan näyttää.

   Poista