20140325

Pajunkissoja ja tuolivilautus
Heips taas!

Jei, into blogeihin on palannut (ja sisustamiseen)! Vielä kun kauan ostoslistalla ollut läppäri saadaan hankittua, niin tää on taas ihan hirmu kivaa. Meidän vanha kone alkaa olla niin hidas, että postauksen tekoon kuluu aivan liian pitkä aika... 

Mutta sitten niihin sisustusjuttuihin. :) Pajunkissoja ostin pari viikkoa sitten kirpputorilta. Eivät ole kyllä menneet miksikään. Joku ihana oli käynyt poimimassa ja myi 1,50 € per nippu. Ja tossa on vaan pieni osa. Suurin osa on lasipurkissa parvekkeella. Eli mielestäni ihan hyvä kauppa. En kehtaisi kuitenkaan kovin isoa nippua itse lähteä lähimaastosta hakemaan, niin kätevämpi näin. Ostin itseasiassa vielä toisen nipun pari päivää sitten, kun sama myyjä piti edelleen myyntipöytää ja oli hakenut niitä lisää myyntiin. :)

Tauluhyllyllä on tapahtunut pientä muutosta. Vihdoin. Olen näköjään todella huono vaihtamaan sinne mitään. Nyt alkaa silmä tottumaan näkyyn, mutta en vieläkään ole ihan vakuuttunut. No kai sen kuuluisikin olla usein vaihtuvaa sorttia, eikä olla niin tarkkaa... Ylva Skarpin kortit edelleen ihan suosikkeja, mutta samoista vanhoista nautitaan.

Mutta hei noi tuolit ruokapöydän ympärillä. Päätin vihdoin ottaa härkää sarvista ja toteuttaa tuolien vaihtoviikot. Olin suunnitellut, että odotan muuttoa ja kun seuraavassa kodissamme olisi vain tuo yksi ruokapöytä, niin siihen sitten ostaisin uudet tuolit ja näin pystyisin hyväksi käyttämään myös nyt keittiössä olevat kaksi tuolia, mutta ei... hätähousu mikä hätähousu, se oli pakko nyt. :)

Haaveissani oli eriparituolit ja sen verran kauan tässä on ajatukset muhinut, että valinnat oli helpot. Kuvissa vilahtavat ovat satsin ensimmäiset. Metallituoleista siis kyse, kuinkas muutenkaan... Mikä ihme vuosia kestänyt metallituolihimo muhun on iskenyt. Nyt sen on kyllä paras jatkua vielä kauan. ;)
Tuoleista lisää jahka vanhat on saatu ensin myytyä ym.!

Nyt vielä hetkeksi telkkarin ääreen kullan kainaloon. <3

Hyvää yöta!


11 kommenttia:

 1. Harmonista. Hei ihana tuoli tuo tuoli!

  VastaaPoista
 2. Ihan hirmuisen kaunis koti sinulla,kyllä silmä lepää kuvissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä täällä kelpaa elellä, vaikka uusi koti haaveissa onkin. :)

   Poista
 3. Ihanaa kuulla taas kuulumisia :) Oon niin myyty tuosta valoisasta kodista, että huh huh! Mä en kyllä laskis remppamiestäni jalallakaan olohuoneeseen ennen suihkua :D

  Ihanaa kevättä!!

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Kiva tämä sun blogi ja kauniita kuvia.
  Tykästyin myös noihin valkoisiin metallituoleihin, mistä olet ne ostanut?

  Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Katja! Kiitos paljon! Tuolit on tilattu Perobasta.

   Poista
 5. Ihanan näköistä teillä. Kuin mun unelmista!! Oon niin värikäs välillä että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista kommenteista! <3 mukavaa, että löysit tänne ja tervetuloa uudestaan!

   Poista