20140327

Raitaa ja pom pomeja

Tyttösen huoneessakin on pientä muutosta ilmassa. Vanhat värit alkoivat jo kyllästyttää ja halusin lisätä harmahtavan beigen sijaan ihan puhdasta harmaata. Jotain punaisen sävyäkin olisi tarkoitus edelleen olla, mutta nyt tässä muutoksessa ollaan vasta tässä vaiheessa.

Tuo sohva saisi puolestani lähteä sinne missä pippuri kasvaa, mutta on se vaan niin kätevä... siinä on allekirjoittanutkin nukkunat useampana yönä ja yllättävän hyvin nukkunutkin ja nyt kun se vielä huoneeseen hyvin mahtuu, niin olkoon siinä. Uusin ikitahra ilmestyi sohvaan pari viikkoa sitten, mutta onneksi olin juuri kirpparilta löytänyt viidellä sentillä (!) tuon pikkuisen maton. Pesun jälkeen se kävi loistavasti  peittämään tahran ja tuomaan vähän uutta ilmettäkin.

Uusi viiri oli tarkoitus tehdä ikkunaan uusissa väreissä, mutta päätinkin kokeilla 2 -vuotis synttäreille tekemiäni pom pomeja ja ne toikin kivaa vaihtelua. Kyllä sen viirin voi tehdä myöhemminkin, jos kovin alkaa kaipailemaan.

Ikkunanpokankin voisi maalata... Olivian uusi sängy odottelee myös uutta maalipintaa, hionta onneksi jo hoidettu. Piti vaihtaa sänkyä jo syksyllä, mutta projekti jäi raskauden alle ja tyttö on pysynyt edelleen hienosti pinnasängyssään, eikä onneksi ole innostunut kiipeilemään. Lähiviikkoina olisi tarkoitus edetä tässä hommassa... Sänky on 20 -luvulta ja toivottavsti siitä tulee niin kiva, kuin olin sen päässäni ostohetkellä kuvitellut.

Huomenna on perjantai, jei! Kerrankin se on täälläkin oikein kunnon perjantai, sillä tosi harvinainen koko perheen samanaikainen vapaa viikonloppu tiedossa! Toivottavasti on yhtä ihanan keväinen ilma, kuin tänäänkin. :)13 kommenttia:

 1. Niin kaunista ja herkkää! Oi! <3 Ja ihanan isonoloinen tuo neidin huone - ainakin vaikuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kyllä tuo huone on kieltämättä aikas iso. Hyvin mahtuu pelit ja vehkeet! :)

   Poista
 2. Suloista harmoniaa kurkkimassa. Kiva kun olet tullut takaisin. :)

  VastaaPoista
 3. Tästä blogistasi on tullut mun uusi suosikki. <3 Niin kaunista ja harmonista tunnelmaa :) Pakko udella, mistä olet löytänyt tuon soman harmaa-valkoisen salmiakkikuvio- tyynynpäällisen? olen moista etsinyt meille tuloksetta. Mustavalkoisia löytyy, mutta ei harmaa-valkoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla <3
   Kyseinen tyynynpäällinen on tilattu Jotexilta. Myytiin 2 kpl per paketti ja maksoi muistaakseni 8,90 €.

   Poista
 4. Vai oletko löytänytpyöreän maton ? On lyhyt tai pitkä tukka ?
  kiitos

  VastaaPoista