20140411

Lipaston nurkilla
Pinnagängyn vaihto tavalliseen aiheutti isommankin mullistuksen huoneeseen. Sohva sai lähteä huoneesta kokonaan ja uusi sänky meni sohvan vanhalle paikalle. No jotain piti laittaa pinnasängyn tilalla ja lipasto muutti siihen. Pupulamppu jäi sängyn viereen, eikä poka mahtunut hyllyn alle, joten lipaston ympäristö meni ihan uusiksi. Jalkalampullekaan ei oikein löytynyt enää järkevää paikkaa, joten sekin sai lähteä

 Jokin valaisin pupun ja kattolampun lisäksi tuli kuitenkin saada. Hain kellarista lampun jalan, joka joskus oli mieleinen, mutta mieleistä varjostinta ei ollut löytynyt ja jostain syystä en ole sitä halunnut kirppikselläkään myydä. No hyvä niin, koska nyt tykkään siitä kovin. :) Mutta se lamppu löysi paikkansa olohuoneen puolelta, joten olohuoneen sivupöydällä ollut musta valaisin siirtyi Olivian lipaston päälle. 
Passaa siihen mielestäni ihan kivasti.

Uutta on ainoastaan Tinen iso korikassi, joka säilyttää Dublot, joita on kertynyt reilun puoleisesti. Saas nähdä miten kassi kestää, mutta toivotaan, että hyvin!

Kuvina on sekaisin aiemmin otettuja kuvia, joissa pääsiäisruoho on vasta kylvetty ja uudempia, joissa ruoho jo rehottaa pupuineen ja munineen. Rairuoho oli tänä vuonna vuorossa ohran sijaan, sillä viime vuodesta jäi siemeniä. Pakkohan ne oli käyttää. :)

Rentouttavaa perjantai-iltaa toivotellen! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti