20140407

Olivian uusi sänky Heippa kaikki!

Tämä äiti on haalinut itselleen pöpön. Kurkku kipeänä ja ääni käheänä täällä kirjoitellaan. Onneksi ei tähän hommaan paljon ääntä tarvita. Pari päivää kotoillaan, niin eiköhän se tästä. Tyttönen saa olla päivät silti tarhassa, että äiti saa rauhassa parannella itseään. Pakko oli päivällä kuitenkin hetkeksi kaivautua sohvalta ja kuvailla tyttösen huonetta. :)

Tässä siis meidän yli puolen vuoden projekti: 1920 -luvun jatkettava lastensänky. Pikkuisen venähti (tulin raskaaksi ja haju ällötti ym.), mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Onneksi sänky sai majailla vanhempieni varastossa sen aikaa. Mies hoiti oikeastaan kaikki pohjatyöt. Hionta ei ollutkaan mikään helpoin homma. Sänky oli ostohetkellä valkoinen, mutta maalipinta aivan rapistunut. Alla oli sitten tumman vihreää ja kirkkaan punaista. Kyllähän se siitä lopulta puhdistui ja sitten laitettiin vielä pohja uusiksi. Minulle jäi projektin lopuksi tuttuun tapaan maalaaminen.

Kyllä siitä aikas kiva tuli ja Olivia vaikuttaa ainakin tyytyväiseltä, kun pääsee ihan itse sänkyyn ja sieltä pois. Siirtyminen pinnasängystä tähän on ainakin toistaiseksi mennyt täysin ongelmitta. Jes. :)

Lipasto siirtyi vastakkaiselle seinälle, mutta kuvia tuli taas otettua niin paljon, että laitan ne tänne toisella kertaa. Tuon ekassa kuvassa olevan ison korikassin ostin lipaston viereen dublojen säilytykseen, mutta se
eksyi nyt näihinkin kuviin.

Tervetuloa uusille lukijoille!! Mukavaa viikon jatkoa kaikille! <316 kommenttia:

 1. Ihana sänky!
  Meillä on suunnitelmissa siirtää poika pinnasängystä siskon vanhaan sänkyyn nukkumaan ja ajattelin maalata sängyn sitä ennen uudelleen.
  Niin kaunis huone muutenkin teidän tytöllä,tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tsemppiä sängynvaihtoprojektiin. Meillä vierähti oikein kunnolla aikaa, mutta lopussa kiitos seisoo!

   Poista
 2. Kaunis sänky ja todella kaunis huone

  VastaaPoista
 3. Ompas ihana huone ja tuo sänky, kertakaikkisen upea <3

  Pikaista paranemista täältä toivottelen!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo neidin sänky <3
  Pikaista paranemista.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 5. tosi kiva sänky ja koko huone upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Itsekin olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. :)

   Poista
 6. Ihana, ihana <3 Ja suloiset tekstiilitkin siellä ja kaikki muukin ympärillä :)

  VastaaPoista
 7. Kauniilta näyttää. Meilläkin on just tytön huoneen sisustaminen alkanut. Oikein sormet syyhyäisi päästä jo toteuttamaan kaikkia ideoita...mutta mutta meilläkin sairastetaan. Pieni vesirokossa. Joten vielä pari päivää pitää odotella. Sillä välin selailen nettikauppoja ja etsin verhoja ja lamppuja jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi toi niin hauskaa, kun voi aloittaa kaiken alusta! Minäkin odotan malttamattomana, että jonain päivänä saa toivottavasti pojan huoneen sisustaa. <3 Pikaista paranemista sinne pikkuiselle!

   Poista
 8. Aivan ihana tuo sänky!! Kelpais hyvin vähän isommallekin tytölle, eli mulle☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikö ookkin! Hihii vähän on ehkä vaikea kuvitella sua tohon sänkyyn. :) kiva kun kävit katselemassa ja löysit instagrammiinkin. :)

   Poista