20140413

Palmusunnuntai


Mukavaa Palmusunnuntaita!

Kurjan harmaa ilma, vaikka harmaasta tykkäänkin. ;) Sateessa on varmasti kurja virpoa,... Täällä se nyt vielä ei ole ajankohtaista. Tyttönen pelkää jo ihan virvontaloitsua: "Ei minä tykkää semmosta...", kuuluu vaan kun alan lausumaan. Tarhassa on tainnut olla vähän liian pelottavia noitia kylässä. Voi pientä.

Nämä kuvat ei nyt liity mitenkään tähän päivään. Pitää nyt ryhdistäytyä ja napata pari pääsiäiskuvaa olohuoneesta, vaikka onhan tässä vielä koko pääsiäisviikonloppukin vasta tuloillaan.

Tyynyjä ja peittoja riittää, kun sänky ei ole pedattuna. Onneksi näyttävät kivoilta pinoissakin. Tietokonepöytä näyttää aika paljon rauhallisemmalta uuden koneen kera, ehkä jopa liian askeettiselta. Otin kuvat seinältä pois myynnin vuoksi, ettei kukaan kuvittele, että teippien alta koko seinä repeää. :) Ehkä vähän liioittelua. ;)
Tinen kynät ja kippo on uudehkoja ja niin niin ihanat. 

Täällä ollaan edelleen flunssan vallassa. Olin pari päivää töissä viime viikolla, mutta nyt on taas ihan veto pois. Raskaus ei nyt kauheasti auta asiaa. Työterveyshoitaja sanoi, että hän oli samankaltaisen taudin vuoksi kaksi viikkoa pois töistä. Äh. Toivottavasti ei nyt kuitenkaan...

No mutta nyt miettimään, kumman annat kanan vai munan? :)4 kommenttia:

  1. Voi miten suloiselta näyttää teidän tytön huoneessa! <3 Ihanan harmonista teillä. Ja voih tuota flunssaa! Parantumishaleja täältä pohjoisesta :)
    P.S. Mistä tilasit/ostit uudet metallituolit? Itsekin olen sellaisia - tai ainakin paria kappaletta haaveillut meille...

    VastaaPoista
  2. HoO/Lumimäellä: kiitos paljon! :) leveämmät metallituolit on tilattu Perobasta. Aiemmin saadut harmaat aidot tolixit on ostettu Aveliasta ja uudet valkoiset kopiot ( budjetti syistä ;) tilattu cult furnituresta.

    VastaaPoista