20140501

Toukokuun 1.

 

Hyvää toukokuun ensimmäistä ja vappua tietenkin!
Toivottavasti kaikilla oli mukava sellainen.

Meillä oli oikein mukava vapunaatto ystäväperheen kera, mutta yöllä sitten tytöllä oli jos mitä ongelmaa. Korvalääkärikin varattiin täksi päiväksi keskellä yötä, mutta aamulla alkoi sitten oksentelu, joten se piti perua. Miten voikin kaikki osua samaan aikaan, voi pientä.  Nyt näyttää olevan jo toipumaan päin ja uni maistuu. Nyt pidetään peukkuja, ettei tauti kierrä koko perhettä... Ison masun kanssa vessan pöntön halailu ei houkuta, ihan kuin nyt muutenkaan.

Kuvissa näkyy meidän vappukoristukset. Aika hillittyä. :) Tytöllä on toki vappupallo poikineen omassa huoneessaan ja eilen myös menossa mukana. Munkit koristaa sitten keittiötä, hih.

Kuvissa pöydällä näkyvät Tine K:n kori ja Bloomingvillen vaasi on tilattu Homenordista.
Tinen korikassi on Myllyni -nettikaupasta.


Aurinkoa ja iloa loppuviikkoon! <3

Ps. Satoiko muuallakin lunta tänään aamulla?!!5 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo sinun lamppusi! Tuollaista olen haaveillut omaankin keittiööni..
  Kurjaa, että teillä sairastetaan, toivottavasti taudit talttuvat! eilen tuli muutama hiutale lunta Keski-Suomessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös hirmuisesti edelleen! Se on Ikeasta Hektar -valaisin ja hinnaltaan 69 €, joten ei sen puolesta ainakaan kovin suuri panostus. :) itse ostin vielä aikanaan päivänä, jolloin sai -20% lampuista, joten siihen nähden suuri ilo pienellä hinnalla. :) onneksi lunta ei ole näkynyt sen koommin ainakaan täällä!

   Poista
  2. Kiitos tiedosta!!

   Niin..ja tänään lunta tuli moneen otteeseen ihan kunnolla, plääh :(

   Poista
 2. Kaunista <3 vaaleaa ja puhdasta. Onko tuo lamppu Ikeasta? samanmoista olen katsellut miettinyt olkkariin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 On juu Ikean Hektar. Olen ollut kyllä hirmu tyytyväinen siihen, suosittelen. :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista