20140514

Vähän tuli maalattua...

 
Hei kaikki!

Viimeisestä ehtikin vierähtää aikaa! Innostuin tosiaan siivoamaan taas kaappeja ja yhtäkkiä olinkin varannut kirppispöydän. Jo toisen kerran tänä keväänä. Kyllä se taas kannatti, vaikka tällä kertaa vei kyllä jotenkin vielä enemmän aikaa kuin yleensä. Siinä hötäkässä kaivelin kellarista pari pikku pöytää/lipastoa, jotka ovat odottaneet jo toista vuotta uutta paikkaansa. Tarjosin niitä äitilleni, joka puuhaa mökkiremontin parissa. (Mäkin haluan! :)) Toinen kelpasi, mutta tämä toinen jäi mulle. Sääliksi kävi pikku lipastoa ja innostuin sitten laittamaan sen saman tien vihdoin uusiksi. Siitä tuli mielestäni ihana ja se päätyi yöpöydäkseni. <3

Sängynpäätykin joutui uhriksi samassa yhteydessä. Pitkään on kyllästyttänyt sen mustuus ja se on tuntunut jotenkin tunkkaiselta, joten maalia kun oli, niin sekin sai uuden raikkaamman ilmeen. No nyt on keväisen vaaleaa ja haaleaa. :) Nämä projektit kirppiksen kera veivät kyllä kaikki mehut tästä möhömahasta, että josko nyt vähän rauhottuisi hetkeksi. Miten välillä tuleekin oikein kunnon tarmonpuuskia, kun kaikki täytyy tehdä heti nyt! Tuttua? No kohta sitä aikaa ei tämmöisille touhuille hetkeen ole... ;)

En olekaan vähään aikaan kirjoitellut makuuhuoneesta. Ainakin matto on vaihtunut vaaleampaan ja helpommin pestävään Ellokselta. Sängynpeittokin on uudehko. Katselin sellaista H&M:ssä kaihoten jo viime kesänä, mutta silloin en raaskinut sitä ostaa ja sitten sitä ei siellä enää isossa koossa löytynytkään. Nyt paaljon myöhemmin yksi kappale osui silmään ja kotoa lyötyi juuri silloin myymälöissä käyvä alekuponki, joten se oli ihan selvästi kohtalo, hih. Mitä tuo Tolix -jakkara sitten tuossa heiluu... Laittelin pesussa olleet verhot paikoilleen ja se eksyi kuviin. Ansaitseehan sekin välillä tulla kuvatuksi. :)

Aurinkoista keskiviikkoa!Ps.Yllä vielä lipasto alkuperäisessä kuosissa, tosin kansi ja reunaa on ehditty jo valkaista.
Maksoi joskus 10 € Tori.fi:ssä.


15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Tykkään myös, vaikka pelkäsin ensin, että tulee liian tylsäksi.

   Poista
 2. Ihanan valoisan näköistä. Minulla on työpöytä samaa sarjaa tuon lipaston kanssa ja olen jo pitkään kerännyt rohkeutta maalata se valkoiseksi. Pöytä on minulle todella rakas, mutta sellaisenaan ei oikein istu sisustukseen. Nyt kuitenkin innostaisi se maalata. Saanko kysyä, mitä maalia käytit ja hioitko lipastoa ensin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hioin kantta vähän, mutta en sitten muuta. Käytin ensin Tikkurilan helmi pohjamaaalia, sitten saman sarjan kalustemaalia, johon sekoitin liitutaulumaalia, jotta sain harmaaksi, ettei tarvinnut ostaa uutta maalia. :) uskoisin, että pohjamaali on oleellisin tämmöisen maalaamisessa ja toki hellä hionta pinnan rikkomiseksi.

   Poista
 3. Upea lipasto ja Ihanan raikas blogi. Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita tuunauksia. Kyllä vaalealla maalilla saa ihmeitä aikaan.
  Mäki maalailin ja uudistelin keittiön ilmettä valkoisella maalilla.
  Tänään justiin siitä postailin.
  Ja kyllä, tuo on niin tuttua...kaikki,nyt ja mieluiten heti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy tulla kurkkimaan teille! :) kyllä, ei mitään kärsivällisyyttä ja mies vaan puristelee päätään vieressä. ;)

   Poista
 5. Niin kaunista, ihanaa! <3 Ja voi nuita tarmonpuuskia - tuttua hommaa! Joskus voi olla pitkiäkin kausia ettei saa tehtyä mitään ja joskus 'kas kummaa' saa aikaiseksi tuosta vain jotain isompiakin juttuja. Onneksi näin ettei nyt aina vain ole sitä perussaamattomuutta :D
  Lipastosta kyllä kuoriutui huikea kaunotar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, yllätyin itsekin kuinka nätti lipastosta tuli! :) joo ehkä se on hyvä, että välillä saa enemmän aikaiseksi, niin kompensoi niitä rauhallisempia aikoja. ;)

   Poista