20140916

Kuvia vielä entisestä...

...kodista. 
Tytön huoneesta. Se huone oli kyllä iso, pienempään on tottuminen tästä eteenpäin muutettiin sitten mihin tahansa. :)


Olohuone/ruokailutila. Jeeee, pääsin vihdoin eroon tuosta boordista. Tiettyjä asioita mihin minulla ei ollut sanan valtaa, vaan se piti vain kestää! Onneksi väri sattui sentään olemaan harmaa. ;)Ja vielä räpsäisy parvekkeelta. Siellä äitin ja tyttären jakkarat jäänyt vieretysten. ;)
Tuota keltaista kaidettakaan ei tule ikävä...


Saimme tosiaan viimein asuntomme myytyä. Oikeastaan juuri sopivaan aikaan. Saatiin rauhassa tottua taas vauva-arkeen ja nauttia myös rauhassa kesästä. Sopivasti kuitenkin juuri ennen kun pahin putkiremonttivaihe alkoi rapussamme. Ah, siitä olen kyllä onnellinen.

 Kuukaudessa piti uusi väliaikaisasunto hankkia ja tietenkin myös muuttaa. Viime viikolla koitti sitten tämä hetki. Pieni haikeus iski, mutta se meni nopeasti ohi. Oli tätä niin kauan suunniteltu, että innolla vaan eteenpäin. Innokkaana sisustajana tämä tietenkin tarkoittaa myös sitä, että viimein olen askeleen lähempänä sitä oman näköistä asuntoa ihan keittiötä ja kylppäreitä myöten.
Ainakin näin sopii toivoa. :)

Melko varmasti haaveilemamme rakentaminen jää tällä erää poissa laskuista, mutta eiköhän jotain muuta kivaa löydy tilalle. Tällä hetkellä olen ihastunut jo vuokrakolmioommekin, että ei tässä mitään hirveää hoppua ole, hih!

Samannäköisellä sisustuslinjalla mennään jatkossakin, mutta tottakai jotain uuttakin on kiva taas saada mukaan. Vanhaan kun ei mitään ihmeempiä muutoksia enää viitsinyt tehdä, vaikka kuinka olisi haluttanut.

Väliaikainen asunto alkaa olemaan järjestyksessä, joten ehkä laittelen täältä kuvaa tulemaan jossain vaiheessa. Instagrammissa nyt jotain pientä jo näkynytkin @greywhiteheart.

Aurinkoista viikon jatkoa!


Jenna

11 kommenttia:

 1. Onnea uusiin tuuliin ja asunnon myynnistä :) Varmasti mukavaa päästä uuteen kotiin ja varsinkin etsimään sitä omaa ja oikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä mukavaa, tosin nyt huomaa kuinka vaikea on päättää mitä todella haluaa, kun viimein pystyy konkreettisesti jotain tekemään asian eteen.

   Poista
 2. Onnittelut asunnon myymisestä! Nyt vaan kohti uusia sisustus-seikkailuja :)
  Ja aivan ihanaksi olit tämän entisen kodin sisustanut <3 Mitään pieniä puitteita ei kukaan muu huomannut ;)
  Mutta tiedän kyllä todella tuon tunteen, kun itse olen asunut "väliaikais-asunnossa" jo yli kymmenen vuotta, että siitä oikeasta unelmoidessa :D

  Innolla odottelen uusia kuvia. Mukavia päiviä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo seikkailut kuulostaa mukavilta! ;)
   Näinhän se on, että itse helposti jumittuu näihin puutteisiin, mitä muut eivät edes huomaa. Hih, se on kyllä jo pitkä aika "väliaikaiseksi asunnoksi". Onneksi olette laitelleet oman näköiseksi, ettei noin kauaa tarvitse kärvistellä ja kauniiksi olettekin laittaneet. <3

   Poista
 3. Kauniita kuvia. Hassua, minun silmä osui ensimmäisenä tuohon boordiin ja ajattelin, että onpa kerrankin kiva boordi vaikka yleensä en niistä välitä ;) Tytön huone on niiiin kaunis! Pakko kysyä mistä tuo aivan ihana mekko on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Joo jos ja kun oli pakko olla boordi, niin tuo oli ihan hyvä. :) itsekin pidin tuosta tytön huoneesta, kiitos. <3 mekko löytyi vahingossa Lindexiltä ja on kyllä aivan supersöpö päälläkin.

   Poista
 4. Hi! I Love THIS post! Is This your home?
  Can I ask where is THE girl room shelf from?) ️️the one with ️the wood olivia letters!
  Thanks you so much!

  VastaaPoista