20140922

Makuuhuoneesta


Uuden väliaikaisen kodin makuuhuone ei hirveästi sisustukseltaan vanhasta poikkea. Yksi seinäkin sattui olemaan maalattu harmaaksi. Olisin mielelläni laittanut sängynpäädyn vaihteeksi valkoista seinää vasten, mutta tämä oli luontevin seinä sängylle. Mitään hyllyjä en tällä hetkellä kaipaa. Täällä oli niin kauniit täysin reiättömät juuri maalatun näköiset seinät, että niistä on ihana nauttia ihan sellaisenaan. Muutenkin tämmöinen hillitympi lookki miellyttää silmää.

Ainoa uusi asia makkarissa on tuo Clas Ohlsonilta hankittu valaisin. Se tuo hauskasti kontrastia koristeelliselle ja massiiviselle sängynpäädylle. Hankin olohuoneeseenkin samaisen valaisimen. Näissä molemmissa huoneissa oli vanhassa asunnossa spottivalaisimet, joista en silloin alkanut vääntää mieheni kanssa kättä. Nyt kun valaisimet oli joka tapauksessa laitettava uudestaan kattoon oli hyvä sauma laittaa jotain uutta. Alunperin ajattelin makuuhuoneeseen ruokapöydän ylle tulleen lampun, mutta ehkä se olisi jäänyt täällä vähän piiloon. Valaisin, kun on monta vuotta himoittanut tämän(klik) makuuhuonekuvan ansiosta...

Vaavisänkykin oli pakko vielä laittaa kuvaan. Viikonloppuna laitettiin se pakettiin ja koottiin pinnasänky. Nyyh, niin se aika menee.

Ulkona on kovin syksyinen ilma. Kohta pitää lähteä taas uhmaamaan sadetta.


Kivaa viikon alkua!

Jenna12 kommenttia:

 1. Kaunista, harmonista ja selkeää. Tosi suloinen vaavin sänky<3

  VastaaPoista
 2. Tää teidän väliaikaisasunto on kyllä tosi kivan oloinen! Näissä kuvissa näkyy niin hyvin, miten vuokra-asunnostakin voi saada persoonallisen omilla tekstiileillä ym. sisutusjutuilla, eikä aina tarvitse tehdä remonttia saadakseen kodista omannäköisensä.

  Vaavisänky on ihana! Ihan harmittaa, kun ei esikoiselle tullut sellaista aikoinaan vuokrattua. Mutta ehkä sitten toiselle aikanaan... :)

  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Asunto oli kyllä oikein kiva väliaikaisasunto. Olen samaa mieltä, että kyllä se on enemmän sisustuksesta, kuin asunnosta kiinni saako siitä kivan vai ei. ;) Toki meille kävi tuuri, että pinnat oli huippukunnossa harmaaksi/valkoisiksi maalatut seinät ja ihan kiva laminaatti muovimaton sijaan, mikä nyt tietenkin vaikutti myös juuri tämän asunnon valintaa. :)

   Vaavisänky on ihan huippu! Meilläkään ei ollut vielä esikoisella, mutta kuopuksella sitten. Muista vain sitten, kun aika koittaa! <3

   Poista
 3. Hei! Ihana tuo "Pupu ikkunassa" -postauksessa näkyvä pinnasänky, sattuuko se olemaan Brio TWO?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Noloa vastailla näin myöhään, mutta vastaan nyt kuitenkin... On se Brio TWO. Tosin käytettynä ostettu ja itse valkoiseksi maalattu, mutta kuitenkin. :)

   Poista
 4. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
 5. Upea sängynpääty, mistä tuollaisia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Titta! Pahoittelut kun en ole vastannut. Blogi on jäänyt täysin taka-alalle. Kiitos! Valitettavasti pääty on itse kasattu. Pohjana on Ikean Malm -sängynpääty ja siihen sitten lisätty lautaa ja listoja ja lopputulos näyttää tuolta. :)

   Poista
 6. Hei, löysin blogisi vasta ja lukaisinkin sitten kaikki postauksesi läpi kerralla kun pienimmän kanssa valvoin :) ihana blogi sinulla ja kaunis koti teillä! Liityin lukijaksikin ettei vaan mene päivitykset ohi jos innostut jotain uutta kirjoittamaan :) Teretuloa kurkkaamaan meille jos ehdit. Mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei P! Ihana, kun löysit blogini. Kiitos paljon kehuista. Täytyypä tulla vastavierailulle. Josko tästä taas innostuisi kirjoittelemaan. Oikein mukavaa alkanutta vuotta sinullekin! :)

   Poista