20140918

Työpiste


Hei taas!

Kerrankin pääsin näin nopeasti takaisin blogin pariin! Kiitos onnitteluista edelliseen ja sitä edelliseen.  Kaikki kommentit lämmittävät mieltä, kiitos teille ihanille. <3

Tänään taas ollut railakas päivä muskarissa ja sen jälkeen ties missä. Onhan se aikamoista olla liikenteessä kahden noin pikkuisen kanssa, tiedätte varmasti mitä tarkoitan. Menevän päivän jälkeen on aina ihana palata kotiin ja rauhoittua. Olen kyllä semmoinen kotikissa, ettei toista.

Edellisissä kuvissa on uuden väliaikaisen kotimme työpiste tai miksi sitä nyt voisi kutsua. Tuo kohta on keittiön vieressä, mihin siis varmaan on ruokapöydän paikka ajateltu. Meillä kuitenkin ruokapöydällä on sen verran kokoa, että äitini ehdotti tämmöistä ratkaisua. Itse kun olin jumittunut siihen "normaaliin" ratkaisuun. Tämä oli kuitenkin huippu ajatus ja toimii meille loistavasti. Kiitos äiti!

Viimein sain vitriinikaapinkin niin likelle keittiötä, että viitsin laittaa sinne astioita ja sain verhot otettua pois. Tykkään siitä noin niin paljon enemmän. Stailaus ei noin muuten kuvissa ole ihan viimeisen päälle harkittua. Koreja saattaa olla ehkä ainakin yksi liikaa. :) Tykkään kuitenkin kovin yleisilmeestä. Vielä kun olisi ne vaaleat lattia. Seuraavassa, ihan omassa, kodissa sitten ne.

Alla vielä vilautus ruokailutilasta. Uusi (unelmien täyttymys) lamppu Homenordista odottaa kattoon ripustamista ja myös uusi täydellinen juliste nojailee seinällä. Sanoinhan, että jotain uutta piti pitkästä aikaa hankkia... :) Pientä mietintää on ollut lampun paikan kanssa, kun alunperin kaavailin sen makuuhuoneeseen. Varmaan kuitenkin päätyy tuohon paraatipaikalle, jotta voin ihailla sitä mahdollisimman usein, heh.


Rauhallista torstai-iltaa!

Jenna


8 kommenttia:

 1. Voi miten teillä on kaunista...luot kyllä ihanan tunnelman kotiinne <3 Tuo kaappi on avain mielettömän kaunis, kerrassaan ihana <3

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen kaunista <3
  Täällä myös sinkoillaan sinne ja tänne :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 sinkoilu on mukavaa, kunhan päivän päätteksi saa rauhoittua oman kodin rauhassa. :)

   Poista
 3. Mikä kaappi! <3 Niin ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi oli kyllä onnekas löytö silloin pari vuotta sitten. Kiitos <3

   Poista
 4. Beautiful pictures - and very nice blog - even though I don't understand what it says ;-)

  Have a wonderful day ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. My English is so poor. But maybe I could try to translate something in English too. :)

   Poista