20150221

Olohuoneen nurkassa

Tuota Ikean rottinkituolia himoitsin jo vanhaan kotiimme ison nojatuolin tilalle. Siellä se jäi vain ajatustasolle, mutta tänne sen hankin ja se sopii mielestäni tyyliin oikein hyvin. Yritin miettiä tarkkaan onko se liian nähty ja keksiä jotain vaihtoehtoja sen tilalle. Hayn lounge tuoli oli yksi vaihtoehto, mutta kyllä tuo tyyliltään tänne paremmin sopii ja on enemmän se mun juttu. Molemmissa kuitenkin yhdistyi se, että niistä näkyy läpi. Kankaista nojatuolia en nyt missään nimessä halunnut. Tästä tuolistahan on ollut puun värinen versiokin ja se hieman kiinnosti, jos käytettynä olisi jostain löytynyt. Tämä tuo kuitenkin ehkä enemmän särmää ja koreista saa sitä puun väriä joka tapauksessa.

Harmaan House Doctorin sivupöydän sain joulupukilta. Se on kaikessa keveydessään loistava ikkunan edessä.

Meillä ei ole missään vielä verhoja. Tämä nurkka on ainoa, johon toistaiseksi olen kaipaillut välillä pellavasivuverhoa keventämään ilmettä. Verhotankojen ajatteleminenkin vain aiheuttaa harmaita hiuksia. Yksi Aveliasta bongattu idea siihen kyllä olisi...
Lisäksi haluaisin tuonne tuolin taakse TV-tason viereen seinävalaisimen. Sen aika on joskus hamassa tulevaisuudessa, mutta vaihtoehtojahan voisi alkaa ajoissa jo kartoittamaan. Viimeisessä kuvassa on muuten selvästi kukkien mentävä aukko. :)

Hyvää illan- ja viikonlopun jatkoa!


Jenna

6 kommenttia:

 1. Voi hitsit, kun on ihanan näköistä <3 Tästä sun blogista on tullut mulle inspispaikka nro 1. Sun tyyli vaan on juuri sitä, mikä mun silmää eniten miellyttää. Samainen tuoli on muuten ollut hankintalistalla meillekkin kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos paljon! <3 Hirmu ihana kuulla, että saat blogistani inspiraatiota. Tuoli on kyllä hieno ja mukava istuakin, eikä onneksi ole hinnalla pilattu! Hyvää kannattaa odottaa. :)

   Poista
 2. Teillä on niin ihanan valoisaa ja ihana tasainen väriharmonia :) Oikein rauhallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Joo ei paljon yllättäviä väriläiskiä täältä löydy. ;)

   Poista