20150208

Paperipussikarhu


Kiitos onnitteluista uuden kotimme johdosta. Ihanaa saada kommentteja ja kiinnostusta vielä näin pitkän tauon jälkeenkin, kiitos niistäkin. <3

Hui kamala, mikä ilma tänään oli! Semmoinen tuuli, että oksat pois. Onneksi ilma sisältä katsottuna näytti hyvinkin kauniilta auringonpaisteineen. Lempipuuhaani on tällä hetkellä nautiskella valosta uudessa kodissa, sillä kyllähän kaikki näyttää vaan niin ihanalta valon tulviessa sisään, oli sitten vanha tai uusi asunto. Jos asunnon ostaa marraskuussa, niin tätä hetkeä ei ihan heti ole ollut tarjolla.

Täältä löytyy nyt tarpeeksi huoneita, joten molemmat lapset saivat oman huoneensa ja lisäksi on vielä työhuone. Työhuone toimii toistaiseksi niin sanotusti varastona. Siellä kun on edelleen purkamatta olevia laatikkoja ynnä muuta paikkaansa etsivää tavaraa, eikä sisustustakaan ole aloitettu kuin ajatustasolla.

Lasten huoneetkin hakevat vielä sisustustaan, taulut nojailevat milloin missäkin ja välillä inspis on ihan kadoksissa tai sitten mahdollisuuksien määrä on vaan liian suuri, mutta pikku hiljaa. Tämmöiselle hätähousulle vain kaikki pitäisi heti miellyttää silmää! ;)

Noelin huoneeseen tilasin uusimpana tämän Tellkiddon paperipussin. Olin ihastellut näitä Instagramissa ja päätin vihdoin tilata. Panda oli mielessä, mutta kyllä tämä karhu vei voiton viime hetkellä. Pussi on ohuempaa paperia, kuin tutun be-polesin The paper bagin, joten heti tuli mieleen, että kuinkahan kestää käytössä, jos päivittäisiä leluja siellä säilyttää, mutta sen näkee sitten. Ihan huipun näköinen se on ainakin. Tyttökin oli kovasti sitä mieltä, että pussi on hänen, eikä veljensä, joten on ilmeisesti myös lasten mieleen, hih. Ehkä täytyy tilata myöhemmin myös Olivialle omansa, monen näköisiä kun näitä on tarjolla!

Iloista viikon alkua!


Jenna

2 kommenttia:

  1. Piiiitkästä aikaa tulin lukemaan tänne ja olihan kaikkea uutta tullut: Onnea pojasta ja onnea talosta! Minulla myös toukokuussa syntynyt pojan vesseli ☺ t. Heidi

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja ihanaa kun tulit käymään! Oi miten hauskaa, onnea teillekin pojasta! :) Samanikäiset tyypit sitten kotonamme heiluu, vielä hetken saadaan nauttia vauvaiästä! :)

    VastaaPoista