20150220

PilkkuseinäHeip!

Mitä kuuluu? Täällä sairastellaan. Ehdittiin kuitenkin onneksi jo maanantaina käydä Muumimaailman taikatalvessa. Tiistaina sitten jo tyttösen nenä vuosi ja kuume alkoi nousta. Tosin niin taisi käydä äidillenikin, joka oli mukana reissussa. Mikä lie pöpö tullut, mutta nyt kai niitä juuri on liikkeellä. Maanantaina oli tosi kaunis ilma vietettäväksi ulkosalla ja Muumimaailma näytti parhaimmat puolensa. Olivia nautti täysillä, Niiskuneiti, musiikkiesitys, pulkkamäki ja pikkuiset mäkihyppääjät taisivat olla suosikit. Noel nukkui lähes koko ajan, joten ei paikka paljon häntä vielä hetkauttanut.
Ensi kesällä sitten taas!

Laitoin noin viikko sitten Noelin huoneeseen kauan haikailemiani pilkkuja. Instagrammissa silloin jo vilautin lopputulosta. Toinen vaihtoehto olisi ollut alaspäin olevat kolmiot, mutta nämä olivat sopivan lapselliset pikkuiselle vauvapojalle. Isompana sitten ehkä kolmiot. Leikkasin pilkut liitutaulutarrasta ja liimailin sinne tänne ajtuksena lähinnä kehystää sänkyalue. Toteutuksen vaikein osa oli löytää liitutaulutarraa, kun Tiimaria ei enää ole, mutta heti kun näki vähän vaivaa, niin eiköhän se löytynyt heti ensimmäisestä kaupasta. (Ja kyllä, olen niin jäljessä, etten ole semmoista koskaan aiemmin hommannut, heh.) Toisin sanoen erittäin helppo ja nopea homma piristää seinää ja mikä parasta, pilkut saa irti heti, kun kyllästyttää! Nyt voisi tehdä paljon nähdyn, mutta sitäkin hauskemman sadepilvenkin toiselle seinälle ja tytölle vaikka pieniä sydämiä... Tai sitten vaan jätän tarran vähäksi aikaa rauhaan. :)


Se on viikonloppu TAAS! Nopeasti se aika menee. 
Mukavaa perjantai-iltaa siis!

Jenna


12 kommenttia:

 1. Voi miten ihana huone <3 mistä tuo säilytyskori on, siis tuo kannellinen ? Mekin tarvittaisiin leluille tuollainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on Tine K:n Bastrunk isoimmassa koossa. Ostettu Myllyni -nettikaupasta, mutta eiköhän niitä muuallakin ole. Niissähän on useammin, ainakin myynti kuvissa, semmoiset pidemmät kahvat edessä ja takana. Tämä sattui olemaan tuollaiset pienet kahvat sivuilla -versio. Eipähän tarvitse varoa, että joku niihin kuristuisi. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! :) Itsekin olen tosi tyytyväinen.
   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Tulipas nurkkauksesta pirtsakka :)

  Mäkin liimasin (VASTA!!!!) tällä viikolla jääkaapin oveen liitutaulutarraa ja liimatessani mietin, että
  onkohan tää jo ihan thelastseason.... ;)
  Ei sunkas!!!!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) hihi, kiva kuulla, että on muitakin mattimyöhäisiä liitutaulutarrailijoita! ;)

   Kiitos samoin!

   Poista