20150210

Ruokapöydän valaisimetHeippa!

Kuvailin tänään ruokapöytäämme. Ruokapöytä on edelleen sama tuttu tammipöytä valkoiseksi maalattuna metallituoleineen. Olen niihin edelleen oikein tyytyväinen ja ne sopivat tänne mielestäni tosi hyvin.

Valaisimenahan meillä oli vielä vanhassa kodissa Ikean iso Hektar -valaisin. Täällä se pääsi pojan huoneeseen. Väliaikaisessa kodissa ruokapöydän yllä oli taas Cotton lamp, joka nyt on makuuhuoneessamme (johon sen alunperin kaavailinkin). Molemmat valaisimet sopivat erittäin hyvin ja tykkään niistä edelleen kovin, mutta jo silloin kun ostin Hektarin, kaksi lamppua vierekkäin kiehtoi ajatuksena. Ne olivat useasti Ikeassa esillä parettain pöydän päällä. Lisäksi halusin nyt jotain yleisilmettä pehmentävää. Nämä Tine K -henkiset Ikean Hemsta -varjostimet isoimmassa koossa tuntuivat oikealta ratkaisulta, budjettia kun Tinen silkkisiin ei ollut...

Emme kuitenkaan saaneet heti niitä aikaseksi laittaa ja olin jo jossain vaiheessa palauttamassakin ne, mutta kuittia ei enää löytynyt. Lieko kohtalo puuttunut peliin, sillä olen niihin oikein tyytyväinen. Toinen vaihtoehtoni olisi ollut Muuton Unfold -valaisimet tumman- tai vaaleanharmaina, mutta niiden aika on sitten ehkä myöhemmin. Nyt nautitaan näistä.

Ps. älkää muuten sanoko, että ne on liian lähekkäin. Olen aina välillä sitä mieltä (taitaa kyllä riippua siitä mistä suunnasta katsoo), mutta mies piti ja pitää päänsä ja siihen on tyytyminen. ;)


En ole yhtään seurannut sääennusteita, mutta toivotaan, että keväiset ilmat jatkuvat!

Hei ja huomenna pieni tyttömme täyttää jo KOLME! <3

Kivaa (toivottavasti) keväistä keskiviikkoa!Jenna

11 kommenttia:

 1. Nuo Hemsta varjostimet ovat ihania. Itselläni makuuhuoneessa sellainen :)
  Mukavaa aurinkoista keskiviikkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Meillä on aiemmin ollut vain jalkalampuissa, mutta nyt pääsivät myös kattoon. :)

   Poista
 2. Meillä on yksi samanlainen ruokapöydän yllä- kaksikin näyttää oikein kivalta! Onnea kolmevuotiaalle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :) nämä varjostimet ovat kyllä kauniita yksinään tai pareittain.

   Poista
 3. Olen koittanut noita varjostimia katossa meidän keittiössä, mutta musta tuntuu että valaisevat niin huonosti :O Mitä lamppua käytät? Ihan perus 60-wattista? Tai ehkä se on tottumiskysymys, meillä useimmissa lampuissa 100w :'D
  Terveisin, Leia

  VastaaPoista
 4. Heip! Mun mielestä valaisevat juuri sopivasti. Meillä kyllä jossain vaiheessa oli vain yksi Hektar, joka valaisi vain alaspäin, joten siihen nähden kaksi tällaista on oikea valopommi. ;) ihan perus lamppuja käytetään, niitä Ikean edullisimpia led-lamppuja, mitä myydään tuplapakkauksena. Valaisutehosta ei nyt muistikuvaa. Mut joo, ehkä tohon sataan wattiin on kyllä eroa. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivalta näyttävät kaksi rinnakkain, se tuo aina heti jotenkin harkitumman kuvan. Ja valkoisina näyttävät tietysti hyvältä valkoisessa tilassa.

  VastaaPoista
 6. Onpas täälläkin kaunis valkoinen koti.
  Tuplalamput näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kokonaisuus! Eivätkä ole mielestäni ollenkaan liian lähekkäin, mutta voisiko niitä ehkä laskea hieman alemmas, jolloin ne sitoisivat pöytäryhmän entistä tiiviimmäksi kokonaisuudeksi? Toki näin blogin välityksellä on vaikea sanoa, mikä toimii livenä paremmin, mutta tuli vain mieleen :)

  Lyydia

  VastaaPoista