20150204

Uusi koti, uudet kujeetHei kaikki!

Täällä ollaan taas pitkästä aikaa. Ikävä tänne oli jo kova, mutta kynnys tuntui kovin suurelta nopeasti vain käydä jotain kirjoittelemassa, kun vaikka mitä on taas tapahtunut. Nyt ajattelin kuitenkin aloittaa taas. Katsotaan josko saan aikaiseksi useammin, kuin kolmen kuukauden välein, hah.

Löysimme viime vuoden lopulla itsellemme uuden kodin. Monen vuoden ajatuksissa ollut projekti tuli siis päätökseen. Haaveilimme omasta pihasta, saunasta ja tietysti nykyään myös lisätilasta ja nyt saamme nauttia näistä kaikista. 

Ostimme juuri valmistuneen omakotitalon, jonka pintamateriaaleihin ehdimme juuri ja juuri vaikuttamaan joltain osin. Kylpyhuoneen kaakelit, osittain vessan kaakelit, sekä eteisen ja kodinhoitohuoneen kaakelilattiat ovat rakennuttajan valitsemat. Niillä mennään, mutta onneksi ovat ihan mieleiset ja tyyliimme sopivat, vaikka en niitä itse olisi ehkä valinnutkaan. Tässä talossa oli kuitenkin niin paljon haluamiamme asioita, että tarjontaa pitkään seuranneena, oli pakko tarttua tilaisuuteen. Lopputuloksena on todella meidän näköinen koti neljällä makuuhuoneella ja isohkolla takapihalla täydelliseen ilmansuuntaan.

Tästä se sitten lähtee sisustelu uudessa kodissa. Onhan täällä tosin ehditty jo reilut kaksi kuukautta asua, mutta kuitenkin.

Nyt sain sen. Nimittäin valkoisen lattian ja on se vaan niin kiva. Varmaan pian jo ihan out. Mutta eipä täällä niin trendejä seurata. Värimaailma ja tyylikin on ja pysyy, tuttuna ja turvallisena, aina vaan. 
Tässä meidän uusi olohuone siitä todisteena, mutta tykkään kovin ja se kai on pääasia.

Kivaa viikon jatkoa!


Jenna

20 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Todella kaunis olohuone!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin! Ja tervetuloa takaisin blogin pariin, mukava kuulla kuulumisia :) Blogissani on muuten pieni arvonta meneillään, käyhän kurkkasemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! :) kiva kuulla. Kiitos vinkistä, täytyypä tulla kurkkaamaan!

   Poista
 3. Onnea kotiin! Voi, että sun kuvat on niin kauniin harmonisia!

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea uuteen kotiin ♥

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin :) Todella kauniilta näyttää teidän uusi olohuone!

  VastaaPoista
 7. jes, kynnys on ylitetty! tästä se taas lähtee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos! :) toivottavasti! Sä voit sit välillä patistaa, josko ois taas aika kirjoitella! ;)

   Poista
 8. Oi että, onnea uuteen kotiin! Innolla odotan kuvia uudesta kodistanne...nämäkin kuvat jo näyttävät niin lupaavilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos paljon Ansku! Ihana kuulla, nyt tuli paineita! :D

   Poista
 9. Ihanat kuvat- ja kiva kun tulit kertomaan uudesta kodistanne, onnea! Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, kiva kuulla että tykkäsit! Toivottavasti oli mukava viikonloppu! :)

   Poista
 10. Kiva kun tulit takas, oli jo ikävä :) Onnea uuteen kotiin! Onko teillä piha missä kunnossa vai joudutteko tekemään sen alusta asti itse? Pihasta olisi kiva saadakin lisää postauksia, kuten myös kodin muista tiloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla. :) Kiitos paljon! Meidän piha on pelkkää mutavelliä, joten alusta asti itse kyllä. Ihan hirvittää, koska en tiedä puutarhanhoidosta mitään! Varmasti pihastakin kirjoittelen, kun keväämmälle mennään. Olen jo ilmoittautunut työväenopiston Kevät puutarhassa -kurssille, joten eiköhän se tästä. ;)

   Poista