20150301

Makuuhuone ja Cotton lamp


Tämä himojeni kohde Ay Illuminaten Cotton lamppu löysi meille viime syksynä. Ostin sen Homenordista. Olin huokaillut sen perään Pinterestissä ja enkä ollut edes kuvitellut, että sen voisin joskus saada, saati edes ottanut selville mikä valaisin on kyseessä. Mutta, kun sen Homenordissa sitten näin, en kauaa harkinnut. Se oli pakko saada.

Ainoa, mitä silloin jouduin pohtimaan oli malli tai minun tapauksessa ennemminkin koko. Varsinaisesti himoitsemani malli oli Z1, mutta se oli mitoiltaan niin iso, että en uskonut sen olevan kovinkaan käytännöllinen ja lisäksi siinä olisi ollut miehellä silloin vähän turhan paljon sulateltavaa. Nyt kun huonekorkeutemme on aiempaa korkeampi, niin olisi sekin ollut hyvinkin mahdollinen. Tämän hetkinen olohuoneen valaisimemme taitaa ollakin sitä kokoluokkaa. Tämä pienempi Z5 on kuitenkin oikein hyvä sekin ja olihan tämä myös hieman budjettiystävällisempi. Tässähän vois myös laittaa kankaan, niin, että tuo alaristikko paljastuisi, kuten Z1:ssä. Sittenhän se olisi jo sama, mutta vain pienempi. Joka tapauksessa, jos ei tullut jo selväksi, tykkään hirmuisesti tästä lampustani!

Väliaikaisessa asunnossamme tämä päätyi ruokapöydän ylle ja sopikin siihen oikein hyvin. Alunperin ostin tämän kuitenkin makuuhuoneeseen ja täällä sen nyt sinne laitoin. Ainoa huonopuoli on, että siellä se jää vähän piiloon! Täytyykin joskus muistaa vaihdella valaisimien paikkoja. Ja niin, tässähän on samalla ekat kuvat makuuhuoneestamme, jos ei Instagramia lasketa. Jotain vanhaa ja jotain uuttakin juttua mukana. Olen niin huumassa noista valkoisista seinistä, niin monta vuotta oli harmaat seinät, niin tää oli ihan must-juttu täällä. Tosi spesiaalia. ;)

Loistavaa viikon alkua!

Jenna


// This is our bedroom and that beautiful lamp is Cotton lamp Z5 from Ay Illuminate.
I have bought it from Homenord.

8 kommenttia:

 1. Ihana makuuhuone ja lamppu. Niin seesteistä ja kaunista kaikkialla. Olen pohtinut makuuhuoneemme tapettien poistamista ja seinien maalaamista valkoiseksi. Näitä kuvia katsellessa taidan tosiaan sen tehdäkin!
  Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoista! <3 Välillä ihan vaan valkoiset seinät on vaan niin ihanan rauhallinen pohja rakentaa sisustusta. Aikansa kutakin! :)

   Poista
 2. Voi, että tuota valaisinta! Ikuinen haaveilun kohde täälläkin ja nimenomaan makuuhuoneeseen. Toistaiseksi ei mahdu budjettiin, jota syö koko kodin pintaremontti, mutta ehkä vielä joku päivä. Kaunis makuuhuone teillä jonka valaisin kauniisti viimeistelee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo valaisin tuo kyllä sitä jotain tilaan kuin tilaan. Älä luovu haaveesta, sitten kun pintaremppa on valmis, niin ehkä on valaisimen vuoro. :)

   Poista
 3. Ihana on tuo valaisin! <3 Itsekin olen sitä himoinnut, mutta ehkä sitten joskus uuteen kotiin, kun talo valmistuu. Kaunis makkari ja koko uusi koti teilla. :)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Olen ajatellut laittaa tuon valaisimen uuteen kotiimme... jonnekin! Makuuhuoneesee TAI isoimman olohuoneeseen TAI kaksi pienempää ruokapöydän päälle. Kun tietäisi. Millaisen valon tuo antaa? Oletko nähnyt tätä suomalaisissa kaupoissa livenä? Olisi näet mukava nähdä tämä ennen tilaamista...
  Kiitos jos jaksat vastata näihin. :)

  t. Hanna

  VastaaPoista