20150420

Kimppu pallomaljassa

 

Taas on selvästi vaikeuksia saada aikaiseksi tulla koneen ääreen. Koska iPadilla selailee niin helposti nettiä, että blogatakseen täytyy aina varta vasten tulle erikseen koneella ja aikaa siihen ei tunnu löytyvän. Poika on nyt niin menevässä iässä, että vahtia täytyy silmä kovana. Illatkin on nykyään ihan mahdottomia, niin siinähän se oma aika onkin tällä erää täysin olematon käsite. En valita tosin, pian hänkin on jo omatoiminen pieni ihminen, niin kuin siskonsa, joten täytyy nauttia nyt kun vielä voi häntä vauvaksi sanoa.

Nämä kuvat ovat maaliskuun puolelta. Kaunis sidottu kimppu saatiin ystäviltä. Se olikin täydellinen yhdistelmä kirppikseltä eurolla löytyneeseen pallomaljakkoon.

Täällä riittäisi kivoja projekteja. Kuvissakin näkyy kaksi. Miehen reilu kahdeksan vuotta sitten tekemä pöytä kaipaisi uutta maalia pintaansa. Kesällä on ehkä sen vuoro. Toinen on sohvan takainen seinä, johon olisi, niin kuin aiemminkin olen todennut, tarkoitus lisätä tauluja. Ehkä tarvitsee ensin testailla ihan vaan teipin avulla miltä näyttää. Näin ei olisi ihan niin jännittävää puuhaa ja uskaltaisi hommaan joskus ryhtyäkin, heh. Muutakin kivaa olisi mielessä, jos vain sitä kuuluisaa aikaa löytyisi jostain! Josko nyt saisi ensin otettua kuvaa tänne jo toteutuneista jutuista... :)


Ihanaa keväistä ja toivottavasti lämmintä viikkoa!

Jenna

4 kommenttia: