20150607

Yksivuotissynttärit


 Moi!

Niin meni koko toukokuu ilman yhtäkään postausta, eli hyvää kesän alkua vain kaikille. :)
Meidän perheessä kolme täyttää vuosia toukokuussa ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä, pikkuinen kuopuksemme. Hänen ihka ensimmäisiä synttäreitä vietettiin toukokuun viimeisenä lauantaina, jolloin ilmakin oli ihan viimeisen päälle juhlatuulella. Osa vieraistakin pääsi syömään ulkosalle ja muutenkin juuri valmistunut terassin laajennus pääsi heti hyötykäyttöön. Topissa tarkeni oikein hyvin ja oli todella kesäinen fiilis. Mikä sen hienompi tunne, kun oma rakas lapsi täyttää vuosia ja ensimmäistä kertaa saa juhlia ihan omalla pihalla kaikkien läheisten kera. Otos meistä terassilla on otettu juhlien jälkeen. Pöytä ja tuolit ovat kuvassa vielä maalausta vailla.

Kävin huhtikuussa fantasiakakkukurssilla, jossa opin tekemään autokakun, joten pitihän semmoinen yrittää synttäreillekin tehdä ihan omin avuin alusta loppuun ja hyvinhän se onnistui. Makukin oli oikein kiva. Tarjottavissa muuten yritin tällä kertaa välttää viime hetken paniikkia ja päästää itseni helpommalla, mutta eipä siltä täysin vältytty. Onni oli kuitenkin puolellani, kun pojan toiset kummit Helsingistä olivat tunnin ajoissa muistettuaan ajan väärin ja näin ollen sain heistä oikein oivalliset apurit. Kiitos vaan teille. :)

Eli oikein onnistuneet juhlat, mitä nyt juhlakalu sai vain kenkiä syödäkseen. ;)

Toivoittavasti saataisiin pian taas vähintäänkin yhtä kesäisiä kelejä!

Minulta toivottiin kevättalvena juttuja puutarhasta, mutta voin kertoa, että mitään terassia lukuunottamatta ei ole sen saralla tapahtunut ja tuskin kauheasti tänä kesänä tulee vielä tapahtumaankaan. Askel kerrallaan.

Ihanaa (toivottavasti) kesäistä viikkoa! <3

Jenna

6 kommenttia:

 1. Wautsi miten upea kakku! :)
  Paljon Onnea 1- vuotiaalle! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Onnea pienelle! :)+

  VastaaPoista
 3. Ekaa kertaa täällä visiitillä! :D Teillä on kaunis koti! :) Onnea 1-vuotiaalle! T. Sanna

  VastaaPoista
 4. Moikka! Löysin vasta blogiisi ja ihastuin teidän lattiaan... Saanko udella onko se laminaatti vai parketti ja muistatko mistä tai mitä sävyä lattia on? ����

  VastaaPoista